hvordan man laver hovedtelefoner ind i en mikrofon

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-08-28

Mikrofoner , højttalere-og i forlængelse heraf, hovedtelefoner-er elektroakustiske transducere , eller enheder , som konverterer elektriske signaler til akustiske energi og vice versa . Mens hovedtelefoner er optimeret til output og mikrofoner til input , de er begge i stand til at udføre den omvendte funktion , men ikke nødvendigvis op til kvalitetsniveauet i en enhed dedikeret til den konkrete opgave . Opsætning af hovedtelefoner til brug som en mikrofon er en meget simpel proces , der kan gøres på blot et par skridt

Du skal bruge:
Dual-kanal hovedtelefoner .
Computer eller optageenhed .


1 .
Åbn din foretrukne indspilningsprogrammet . Populære programmer indeholder Logic , Garageband , Ableton , og Pro Tools
2
Tjek lydpræferencerne i dit operativsystem og software , og sørg for at have den rigtige mikrofon indgang vælges: . " Line -in . "
3 .
Find den mikrofon ( line- in) input port på din computer . Det kan normalt findes ved siden af hovedtelefonstikket på forsiden af dit skrivebord eller på venstre eller højre side af din bærbare computer .
4 .
Sæt din dual channel hovedtelefoner i mikrofonindgang på din computer . Sæt venstre eller højre øre af dine hovedtelefoner over din mund . Tryk rekord i din software og tale tydeligt i dine hovedtelefoner . Hvis der ikke signal er registreret , skal du gentage trin 2 og vælge en anden mikrofon indgang .

gode råd og advarsler


  • Tokanal hovedtelefoner er hovedtelefoner, der opdeler lydsignalet i en venstre og højre ørestykke . Enkelt kanal ( det ene øre ) hovedtelefoner kan ikke arbejde for denne proces .


  • Previous:hvordan man kan spille højttalere via et stik til hovedtelefoner på en bærbar Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change