hvordan man tilslutte en telefonlinje til en Dell Latitude C600

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-08-01

Latitude C600 er en virksomheds-og business bærbare fremstillet af Dell . Den C600 har omfattende docking evner og bagudkompatibilitet med ældre Latitude C-serien . Andre dele af Latitude C600 omfatter indvendige antenner til trådløse netværk , en intern Mini-PCI trådløs adapter , og valgfri V. 90 modem eller V. 90 modem og Ethernet combo -enhed . Tilslutning af en telefonlinje til en Dell Latitude er enkel , da systemet blev fabrikken konfigureret med en valgfri V. 90 Modem på købstidspunktet .

Du skal bruge:
Factory konfigureret V.
90 Modem eller valgfrie V.
90 Modem 10/100 Ethernet Combo .
Telefonkabel .


1 .
Find modemstik på højre side af den bærbare computer. Find den nærmeste telefonstik i væggen .
2 .
Sæt den ene ende af telefonen ledning til modemstik . Sæt den anden ende af telefonen ledning ind i væggen telefonstik .
3 .
Se online modem dokumentation, der fulgte med din computer for at få flere oplysninger om brug af modem . ( Se Ressourcer )

gode råd og advarsler


 • Dell anbefaler at læse online -modem dokumentation, der fulgte med din computer for at få flere oplysninger om brug af modem . At få adgang til modemet dokumentation , skal du dobbeltklikke på Dell Dokumenter ikonet på skrivebordet i Windows , og klik derefter på Systeminformation , og klik derefter på Kommunikation .
 • må ikke forveksle modem og netværk stik på din computer . Tilslutte en telefonlinje til et netværksstik kan medføre skader på din computer .


 • Previous:hvordan man bruger en bærbar computer med 2 hovedtelefonstik Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change