Definitionen af en super computer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-09-17

En super computer er en computer , der tilbyder den hurtigste behandling kapacitet på ethvert givet tidspunkt inden for databehandling. Dette er normalt mest relevant i forhold til , hvor hurtigt en computer kan udføre beregninger . Fordi teknologien har tendens til at rykke hurtigt , udtrykket " super computer " er relativ , og hvad der var blevet kaldt en super computer kan ikke længere betragtes som en super computer , når en hurtigere maskine er bygget

Historie

Den første super computer blev foretaget i 1960'erne af den såkaldte " fader super computer ", Seymour Cray . Cray gik på at finde den Cray Research selskab, der producerede sine modeller .

Beregning Programmer

Super -computere bruge deres beregning hastighed til at tackle enormt komplekse problemer i kvantefysik , klimaforskning og vejrudsigter .

Simulering Ansøgninger

Disse maskiner bruges også til at simulere virkningerne af atomvåben , og beregne protein strukturer og egenskaber af kemiske forbindelser .

flop

Super -computere ' hastighed måles i Floating Point Operations per sekund, eller flops .

Ekspert Insight

En årlig Top500 listen rangerer super computere ved hastighed . Fra 2010 , er Cray 's Jaguar kendt for at være verdens hurtigste super computer .


Previous:hvordan man kan finde en kopi af opsvinget disk til min Toshiba bærbar Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change