Hvordan kan jeg få billeder fra dias på min computer ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-09-03

Hvis du har en masse gamle dias , kan du ønsker at tage de gamle minder og læg dem i en ny og mere brugbart format . Der er en række måder at få de dias på din computer , fra eksterne virksomheder , der kan gøre det arbejde, som standalone dias scannere til dias vedhæftede filer , kan du oprette forbindelse til din egen computer scanner

Du skal bruge: .
Slides
Scanner.
USB-kabel .
Dias scanner .


1 .
Bestem hvor mange dias du skal overføre . Hvis du har flere hundrede eller tusindvis af dias vil det sandsynligvis være mere bekvemt at ansætte en uden for virksomheden til at scanne disse dias og læg dem på en DVD. Hvis du har et mindre antal dias kan det være billigere at gøre konverteringen selv .
to .
Køb en dias scanner vedhæftede filer, hvis du allerede har en stationær scanner . Disse vedhæftede filer forbindelse til scanneren med et USB-kabel , og brugerne kan simpelthen indlæse hver slide i den særlige tilknytning og se resultaterne på skærmen .
3 .
Køb en standalone dias scanner , hvis du har brug for en dedikeret løsning . Tilslut dias scanner til computeren med et USB -kabel , og tænd den . Belastning hver glide ind i scanneren og se på resultaterne på skærmen . Gem hver dias som et billede og gemme det på din computers harddisk . Når billedet kommer op , vil du have mulighed for at gemme dette billede til enhver tilgængelig mappe på din harddisk .


Previous:hvordan man kan udføre fejlfinding på en kanon printer S330 Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change