Hvordan kan jeg tilføje filer til roden af USB-flashdrev ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-09-13

Et USB- flashdrev er en holdbar og bærbare drev , der kan holde mange gigabytes af data til trods for at komme i en lille pakke . Fordi det er pre-formateret af producenten , kan USB Flash- drev bruges sammen med en PC eller en Mac-computer med samme lethed . Tilføjelse af filer til det åbne rum , eller " roden "af en USB Flash drev er en nem procedure , gøres endnu mere bekvem ved, at stikket er en permanent del af drevet og kan derfor ikke gå tabt .
1
Sæt stikket på USB Flash- drev i en USB- port på computeren . . Vent på ikonet for USB Flash -drev skal vises på computerens skrivebord .
2 .
Dobbeltklik på ikonet for USB Flash -drev for at åbne et vindue viser indholdet .

3 .
Træk en fil eller filer fra computerens harddisk til en tom plads på USB Flash -drev 's vindue på skrivebordet . Vent som den eller de filer er kopieret til det åbne rum , eller " roden " af USB Flash -drev .
4 .
Klik på den røde knap øverst til venstre for at lukke vindue, hvis du bruger en Mac eller på " X " øverst til højre, hvis du bruger en pc .
5 .
Træk ikonet for USB Flash -drev til papirkurven, hvis du er på en Mac eller højre-klik på USB Flash -drev ikon og vælg " Eject ", hvis du re på en pc . Fjern USB Flash -drev fra USB -porten på computeren .

gode råd og advarsler


 • Kopiering af filer til en mappe , der er inde i USB Flash -drev ikke sætte filerne inde i " roden " af USB Flash -drev .
 • Hætten , som dækker stikket på en USB Flash -drev vil bidrage til at holde snavs og støv den ikke bruges.
 • Billig USB flash -drev kan miste de data, de har gemt på dem over tid , fordi for at være lavet med ringere materialer .


 • Previous:hvordan man beregner mac adresse til binær Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change