Hvordan opretter jeg trådløse højttalere til min laptop ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-09-09

Næsten enhver form for trådløse højttalere kan bruges med en bærbar computer . Bærbare computere er mobile , så trådløse højttalere er meget bekvemt . Trådløse højttalere bruge en transmitter til at opfange elektroniske signaler , der overfører lyd fra en bærbar computer til højttalerne . Der er to hovedtyper af trådløse højttalere , infrarød og FM ( radio signaler ) . Den mest almindelige form for trådløs højttaler er FM , simpelthen fordi det er mere bekvemt med mindre interferens . FM talere har typisk en 150-til 300- meters rækkevidde

Du skal bruge: .
USB senderen .
Receiver .
AC -adapter eller batterier .


1 .
Placer højttalerne i det ønskede område . Undgå områder , der også indeholder babyalarmer og nogle trådløse telefoner , da disse kan forårsage forstyrrelser . Nogle trådløse højttalere har en tuning mulighed for at fastsætte interferens problemer .
2 .
Sæt senderen til en USB -port på den bærbare .
3 .

Vedhæft modtageren til højttalerne med højttalerledningen . Selv om en ledning er nødvendig for at fastgøre modtageren , vil ingen ledninger være behov for at fastgøre højttalerne til computeren .
4 .
Sæt AC -adapteren i højttalerne , derefter ind i en stikkontakt . Nogle trådløse højttalere også kan drives af batterier .
5 .
Tænd for højttalerne ved at trykke på " On " knappen eller ved at dreje på volumen knappen .


Previous:hvordan man genstarter en Compaq Presario Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change