Sådan fejlfinder du en HP 22 tommer lcd fladskærm

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-09-08

LCD- skærme er blevet langt mere udbredt på grund af muligheden for at skærme for at producere en høj opløsning og en høj billedkvalitet . HP , eller Hewlett Packard , er en virksomhed , der fremstiller mange forskellige former for teknologi , herunder skærme . Hvis du oplever problemer med din HP 22- tommers LCD- fladskærm , kan du følge et par trin til fejlfinding for at forsøge at løse disse problemer
1 .
Sørg for at ledningen er sat i en tilstrækkelig strøm kilde . Tag stikket ud og sæt netledningen i stikkontakten og tryk på " Power " knappen på forsiden af skærmen . LED lyser for , hvis du er modtager strøm . Hvis det ikke lyser , skal du sætte forskellige elektroniske enhed til stikkontakten for at sikre forretningen i sig selv er ikke problemet .
2 .
Sørg for, at kablet, som forbinder HP skærm til din computer er sikker . Stram skruerne på studs , så for at sikre , at forbindelsen er stærk .
3 .
Find ud af , om skærmen viser en indbygget på skærmen besked . Først skal du sikre , at computeren er ikke tændt. Derefter med skærmen tilsluttet din computer , tænde for skærmen og vent 10 sekunder. Tænd computeren , og da det er opstart , skal du tage videokablet fra skærmen . Hvis du ikke kan se en indbygget på skærmen besked , skal du fortsætte til Trin 4 .
4 .
Fjern alle brudt stikbenene inde i din computers videoudgang . Det er muligt at konnektorben fra videokablet brækkede indersiden af video -porten på din computer . Sluk computeren og kig ind i konnektorporten for knækkede ben . Ved hjælp af en lille , stump genstand som en syning pin , så prøv at fjerne alle knækkede ben . Udskift den video tilslutningskabel og prøve at tilslutte din monitor til computeren igen .
5 .
Tilslut skærmen til en anden computer , hvis de foregående trin ikke var en succes. Hvis skærmen stadigvæk er sort , kan skærmen blive brudt .


Previous:fordele og ulemper ved Mac-computere Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change