Sådan nulstiller en tonerkassette

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-09-15

Printer tonerpatroner der skal udskiftes med jævne mellemrum , og det kan koste dig en masse penge . Du kan spare ved blot at genpåfyldning af blækpatronerne og genbruge dem . Nogle printere indeholder radiobrikker , der kan opdage , når patronen løber tør for blæk . Efter påfyldning , stadig det kan ikke være i stand til at genkende patronen som fuld . I så fald skal du nulstille tonerpatronen så printeren begynder at udskrive

Du skal bruge: .
Chip resetter


1
Køb en chip resetter . , en billig plastik værktøj med flere ben på den . Den resetter sender et signal til tonerpatronen at nulstille den . Sørg for at du tjekke resetter pakke at konstatere , at det er kompatibelt med din printer patron .
2 .
Refill patronen .
3 .
Hold tonerpatronen i en upside -down position . Dette vil muliggøre overgang huller til at pege opad . Tag den resetter i den anden hånd på en måde, LED lys også peger opad . Tryk alle benene på resetter på samme tid .
4 .
Hold benene på resetter mod chippen. Hold indtil lyser fast grønt . Dette kan tage omkring tre sekunder eller mere . Når lyset skifter til grønt , er patronen nulstillet, og printeren er klar til brug .
5 .
Sæt patronen tilbage i printeren .

Tips og advarsler


  • Du kan købe genbruges tonerpatroner som et alternativ til genopfyldning patroner . Den genanvendte patroner er faktisk fyldes samt reset af en printer toner selskab . Disse er miljøvenlige patroner og kan give dig bedre resultater end patroner genopfyldt derhjemme .


  • Previous:Hvordan deaktiverer jeg IPX på en hp 4350 printer ? Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change