fordele og ulemper ved 64 bit behandling

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-09-05

Ifølge en artikel skrevet af Brien M. Posey på WindowsNetworking , 64- bit signalbehandling er vejen frem for computere , fordi de tilbyder det dobbelte af computerkraft til deres 32- bit forgængere . Overgangen fra 32- bit til 64- bit , dog udgør flere fordele og ulemper for computerbrugere .

To gange Koden og dobbelt så hurtig

Den 64- bit magt ligger i det faktum , at den kan behandle to gange lige så meget kode i den samme mængde tid som en 32- bit processor . Ifølge Software Tips og tricks , 32- bit processorer kan repræsentere og beregne tal op til 4294967295 , mens 64- bit signalbehandling kan repræsentere og beregne tal op til 18,446,744,073,72 C551 , 615 . Dette gør det muligt for computeren at behandle langt mere komplekse data . Fordi 64- bit signalbehandling giver så høje kapaciteter , det kræver meget mere RAM til at drive og udføre beregninger . 64- bit ram er mindst dobbelt så meget som støttes af 32- bit signalbehandling , hvilket svarer til mindst dobbelt -as-hurtig processorhastighed.

Cutting-Edge Technology

Fordi 64- bit signalbehandling øger databehandlingen evner , vil computeren virksomheder fortsætter med at foretage et træk mod at udvikle 64- bit behandling software . Den 64- bit software giver mulighed for bedre grafik og optioner i softwareudvikling , der er efterspurgt af forbrugerne . 64- bit signalbehandling giver brugeren mulighed for at bo på kanten af teknologi som computing industrien gør kontakten til at udvikle mere 64- bit signalbehandling software og hardware .

Software Development Vanskeligheder

I nogle tilfælde , software udviklere har en vanskeligere tid på at skrive softwaren . Software programmører skal redegøre for dobbelt så mange heltal , som øger mængden af tid, det tager at udvikle programmer til magten softwaren . Fordi softwaren grafik og interaktioner er udvidet , skal programmører investere mere tid for at sikre den opgraderede funktioner er funktionelle

Timing Omskiftning

Som i 2010 , en stor del af software -udviklere har endnu til at skifte til 64 . -bit behandling . Mange personlige computere stadig tilbyde 32-bit signalbehandling , som kan være nok datakraft til casual computer brugere . Som programmører fortsætte med at udvikle software til 32- bit signalbehandling , vil brugerne ikke umiddelbart se forbedret software kapaciteter i grafik og interaktivitet , at 64- bit signalbehandling har at tilbyde .


Previous:hvilken slags chip gør en computer arbejde ? Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change