fordele og ulemper ved Mac-computere

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-09-07

Valg hvilken computer til at købe , kan være en kompliceret beslutning på grund af de mange modeller , typer og mærker i øjeblikket findes på markedet . Næsten alle har set den aggressive reklame strategier Apple og Microsoft , og valget mellem Mac'er og pc'er kan være svært . Mens pc'er har været den mest populære type af computer, da dens opfindelse , er Macs får en kant på konkurrencen . Der er mange fordele og ulemper ved at eje en Mac .

Sikkerhed

Fordi den mest almindelige anvendte computer er PC , de fleste af computervirus mål pc'er . En af Mac 's salgssteder er, at det er mere sikkert fra et angreb end sine konkurrenter . Men , som den vinder i popularitet og flere mennesker bruger det , vil mere ondsindede vira mest sandsynligt blive designet til at angribe Mac-operativsystemet .

Teknologi

Der er en grund til, at Mac'er er de mest benyttede computere i kreative miljøer-- de har højere kvalitet lyd og grafik end pc'er og kaldes undertiden det "arbejdende computere . " Apple er også skaberen af mange populære produkter , såsom iTunes , iPods , iBooks og iPhones , og det er mere bekvemt at bruge dem sammen med Macs , som teknologien bruges til at oprette og anvende disse produkter er også inkorporeret i Mac OS X-system .

Hastighed

Mac 's software er skabt af de samme mennesker , der har designet computeren og kørende system , snarere end tredjepartsleverandører med pc'er . Dette udmønter sig i mere jævn , hurtigere køretider for folk , der har behov for at arbejde hurtigt .

Udstyr

Mac opgraderinger er dyre , og det er nogle gange billigere at købe en helt ny computer end betale for opgraderinger . Også Mac -computere typisk kun arbejder godt sammen med Apples produkter . For eksempel kan pc -brugere købe en konkurrencedygtig pris ekstern webcam på enhver lokal teknologi butik , mens Mac -brugere skal købe en bestemt webcam , der arbejder med den OS X-system. Det samme gælder med desktop mus og meget mere.

Software

Fordi pc'er er de mest almindelige computere , mange hjemmesider og software produkter er baseret på en Windows kører platform . Nogle Mac -brugere kan ikke få adgang til vigtige oplysninger eller spille spil , medmindre de installerer en Mac Windows -program , som normalt er meget langsommere end OS X -programmer .

Cost

Mange mennesker tænker på Mac'er som " cool " computere på grund af deres slanke design og hipster følgende. Denne status kommer med en pris , og som i begyndelsen af 2010 , de fleste Mac bærbare computere starter ud på $ 1. 000 versus betale $ 500 for en bærbar pc .


Previous:hp home office line vs forretningsområde Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change