fordelene ved storskærms- skærme

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-09-17

Du skal bruge:
lille skruetrækker sæt
. Optiske drev .

Som computerteknologi forbedres, så gør teknologien til computer skærme. Fremskridt i displays giver bedre farvegengivelse , forbedret opdateringshastighed , øget opløsning og større fysisk størrelse . Som produktionsmetoder forbedres, disse fremskridt bliver billigere at indarbejde produktions- model computer skærme, og reduktionen i prisen overførsler til forbrugeren . Alligevel større skærme er dyrere , og fordelene kan være uklart for nogle.

fremvise træk

Producenter behandle deres større skærme på samme måde som bilproducenterne behandle deres fulde størrelse sedans . Funktioner , som ville være frivillig på mindre skærme ofte er standard på større skærme . Pr. 202C forskellen pausen var omkring 20 inches . Skærme 20 inches eller derover, som en standard , der ofte omfatter bedre står , lysere tilbage belysning , højere kontrast ratio og hurtigere opdateringshastighed . Overvåge producenter inkluderer den bedste visning kendetegn på deres top -of-the- line modeller . Typisk er den top-of-the- line modeller er også deres største .

synlige område

Billedet er produceret på en computer skærm består af pixels . Producenter prøver at opretholde et vist antal pixels pr tomme ( ppi eller dpi ) . Dette giver mulighed for en vis mængde af ensartethed når de udvikler nye skærme . Fordi den viste PPI af skærme forbliver den samme , større skærme vise flere pixels . For eksempel vil en stand til at producere 72 ppi og vise et billede , der er 1. 440 pixel bred skulle 20 inches af horisontale plads til at vise det fulde billede . Monitorer med en horisontal dimension af noget mindre ville ikke være i stand til at vise hele billedet på én gang . Billederne er ikke det eneste område , hvor dette er relevant . Fuld high-definition ( HD ) tv er indspillet i 1. 920 punkter i den horisontale dimension . Enhver skærm stand til at producere 1. 920 vandrette pixel er i stand til at vise det fulde billede uden resizing .

Produktivitet

Fordi data vises ved hjælp af præcise antal pixels, " synlige område " er karakteristisk for skærme giver anledning til et andet spørgsmål . Hvis du proppe flere pixel ind i et mindre rum , bliver billedet alt for lille til at skelne præcist . På den anden side , hvis din skærm er for lille, at du ikke er i stand til at se hele billedet , dokumentet eller arbejdsområdet på én gang . Et stort nok display giver dig mulighed for at se hele arbejdsområdet-nogle gange mere end en-på én gang, uden at behøve at rulle rundt eller ændre på programmerne . Tag for eksempel , web -designere . De skal være i stand til at redigere HTML og se resultaterne . På en lille skærm , ville de blive tvunget til at skifte mellem HTML og den resulterende side . Med en stor skærm , kan de se begge dele samtidig.


Previous:Definitionen af en super computer Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change