forskellige former for bærbare computere

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-09-21

Personlig elektronik bliver stadig mere mobil. Mens desktop computere er stadig et fælles valg , bærbare computere fortsat være et populært valg . Den teknologi der styrer udviklingen af disse mobile computere holder stigende. Før du køber en bærbar computer , analysere , hvad du ønsker at være i stand til at gøre med det , og hvilke funktioner der er vigtige . Laptops varierer i størrelse og ydelse , og sammenligne , hvad du har brug for med det, der er til rådighed, vil gøre dig gladere med dit køb .

Portable Ultraportable

Mens alle bærbare computere er beregnet til at være på farten , disse bærbare laptops normalt rejser meget lettere . Deres skærme er mere kompakte , sædvanligvis spænder fra 10 til 14 inches . Vejning i henhold til 4 £ . De er tyndere og lettere end andre bærbare computere , hvilket gør , at turen gennem lufthavnen terminal alle lettere for dine arme . Selv om disse featherweights har strøm nok til at køre det meste af det grundlæggende , kan nogle af de tunge hårdtslående programmer for meget for den ultra-bærbare systemer . Batteriets levetid tendens til at være mindre end de større , og tungere , bærbare computere .

Standard /General Purpose

En generel formål bærbare ofte er perfekt til den afslappede brugeren . Disse middleweights er tungere end de ultra-bærbare . Skærme på bærbare laptops varierer mellem 14 og 15 inches , og generelt har skærmkort gearet til standardkvalitet display . Den bærbare laptops kunne have et par flere havne samt en bedre udvalg af processorer til at håndtere en bred vifte af programmer .

Spiller Laptop

For brugere , der nyder at spille nogle af de grafiske-intense spil , en bærbar computer til formål til magten disse programmer vil skabe meget mere nydelse . Ofte vejer mere end andre bærbare computere , det er de tunge drenge i den personlige bærbare computer verden, og de har funktioner til at bevise det . Skærmstørrelsen kan være så lille som 15 inches , men de fleste er mindst 17 inches . Normalt indeholder en kraftfuld processor og grafikkort , at disse maskiner rival udførelsen af mange desktops . Havne er rigeligt til flere eksterne enheder .

Økonomisk

At være budget-bevidste ikke efterlader dig ud af den bærbare computer feltet . Der er økonomiske muligheder for bærbare computere, der ofte er ideelle til den nye bruger eller studerende . Regnekraft er normalt ikke så stærk som i den højere ende laptops , men det er mere end nok til at betjene din basale programmer . Grafikkort er normalt integreret og giver mindre ydelse på mere grafisk krævende programmer . Skærmstørrelsen kan variere fra 14- inches og op , og de fleste veje i tungere end den ultra- bærbare . Selvom det ikke er så spækket med funktioner , der er flere kvalitet valg i denne kategori .


Previous:hvordan du udskifter en backup batteriet i en iBook Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change