funktioner i en HP Imaging enhed

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-09-19

Mange mennesker forbinder Hewlett Packard med printere på grund af virksomhedens omdømme . HP er en af de største udskrivning og billedbehandling hardware virksomheder i verden . I modsætning til den berømte printere , hjælper HP 's billeddannende indretninger til at fange billeder og dokumenter, der skal udskrives , bevares , eller deles digitalt med andre . HP har nu nogle printere dog, at udføre nogle billeder funktioner .

Foto Scannere

Foto scannere er flatbed scannere , hvilket betyder, at låget på scanneren , er ophævet, og det element , der skal scannes er lagt direkte på glasset . Foto scannere scanning på et højt niveau af opløsning . HP 's foto scannere kan også bruges til at gendanne gamle fotos , dias eller foto negativer samt fjerne røde øjne og styrke detaljer i et scannet billede.

Dokumentscannere

dokumentscannere funktionen foderautomater på låget , der tillader en stakken af papirer , der skal fodres en ad gangen gennem maskinen , hvilket gør scanning store mængder af papir en meget hurtigere proces .

multifunktionsprintere

HP 's multifunktionsprinter laserprintere ikke kun udskrive oplysninger , de er også i stand til at scanne dokumenter , fotos . osv. Hvis multifunktionsprinteren er tilsluttet et netværk , så en scannet emne kan blive e-mailet fra enheden til en e-mail valgte adresse.

All -In-One -printere

HP 's all-in -one printere udskrive inkjet -teknologi i stedet for LaserJet teknologi , der anvendes i multifunktionsprintere . Alt- i -én printere er stadig i stand til at scanne og sende de samme måder som multifunktionsprintere .

Kameraer

HP har fremstillet digitale kameraer i flere år , som kan bruges til at tage høj opløsning digitale fotos eller korte klip af video . HP fremstiller også præmie webkameraer , der passer til en computers USB- port . Disse webkameraer giver mulighed for videokonference over internettet , såvel som optager video eller tager digitale billeder .

Faxmaskiner

HP stadig producerer et komplet sortiment af faxmaskiner . De fleste HP faxmaskiner print i sort og hvid. En af HP 's fax -maskiner har evnen til at gemme indgående faxer i stedet for , at de udskrives automatisk.

videokameraer

HP tilbyder nu den populære Flip digitale videokameraer . Flip kameraer er små , måler mindre end 4 inches i længden og 2 inches lang . Kameraerne tager medio grade kvalitet digital video og sætte direkte ind i USB- porten på en computer for nem at downloade video .


Previous:liste over forskellige typer af cpu indehavere Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change