hvad er en S400 port ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-09-03

En S400 havn , er et andet navn for IEEE 1394-grænseflade port , bedre kendt i Apple -produkter som en FireWire- port og i produkter fra Sony som en i. Link havn

Navn

Som med S400 havne , FireWire og i. Link havne er undertiden forsynet med en " S "og derefter et tal. Dette tal angiver megabit information per sekund , at havnen kan overføre .

Funktion

S400 havne og kabler anvendes til kabler , der overfører data mellem to computere eller mellem en computer og en anden enhed . S400 havnene kan også levere strøm til de enheder forbundet med dem .

Fordele

IEEE -1394 interface system giver en relativt billig , nem at bruge og fleksibel måde at overføre data . Det er også en af de hurtigste systemer i forbrugernes brug .

Bruger

S400 porte bruges til at forbinde din computer til eksterne enheder som printere og eksterne harddiske . På grund af S400 havnens høj datatransmission hastighed , er det ofte bruges sammen med multimedieudstyr som digitale kameraer .

Devices

Den mest almindelige enheder, der bruger S400 havne er Apple -computere . FireWire Systemet er indbygget i alle Apple bærbare og stationære computere , såvel som de fleste andre Apple -enheder som iPod . i. Link S400 havne kan også findes på Sony digitale kameraer .


Previous:Hvordan kan jeg få billeder fra dias på min computer ? Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change