hvad er fordelene ved to skærme ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-09-06

Computerskærm teknologi er i konstant bedring. Ud over de forbedringer , er omkostningerne konstant faldende . I 2010, er prisen for skærme lav nok til at computerbrugere kræve eller som oensker store skærme har to muligheder : en stor skærm eller to ( eller flere ) mindre . Forudsat du har en kompatibel grafikkort , kan prisen af de to muligheder være sammenlignelige. Det er vigtigt at forstå fordelene ved to skærme versus en .

Produktivitet

Når det kommer til valget mellem en skærm eller to , produktivitet er nok den enkleste variable til at overveje . Dette er især af betydning for grafiske og web -designere , programmører , 3- D kunstnere og enhver anden computer erhverv hvor det endelige produkt vises anderledes end den erhvervsaktive udkast. Webdesignere arbejde i HTML , men har brug for at se deres endelige produkt , som det vises på internettet. Snarere end at skifte frem og tilbage mellem web- visning og HTML -kode , kan designere bruge to skærme , en til hver visning . Video redaktører kan få deres redigering paletten åben på den ene skærm og den endelige cut vises på den anden . Du kan udføre mange opgaver nemmere at bruge to skærme i stedet for én .

Entertainment

Computer spil er en stadig mere populær branche. En af de mest populære typer af spil er " first- person-shooter " ( FPS ) . I FPS -spil , er spilleren mere bekymret for horisontale landskab , end hun er omkring den lodrette landskab . Spil kan sættes op til at bruge flere skærme , som giver spilleren en mere realistisk opfattelse af, hvad hendes karakter ville faktisk være at se . En enkelt , større skærm kan give et større billede , men spilleren er mere optaget af panoramaet , end hun er med den lodrette grafik .

Fra 2010 , den mest populære spil i verden er " World of Warcraft ", som er et abonnement -baseret tjeneste . Mange spillere har mere end ¨¦t abonnement og spille dem begge på samme tid . Med flere skærme , kan en gamer skærm flere forekomster af spillet på de forskellige skærme , snarere end at forsøge at vise alle forekomster på en enkelt skærm .

syns

Som skærmstørrelse stiger , idet det antages samme billedformat , lodrette størrelse øges, såvel som vandrette størrelse . På et tidspunkt bliver den lodrette højde ubehageligt for brugeren . Tag for eksempel et dokument . Ligesom en bog , er det mere naturligt for os at se på sider side om side , i stedet for over hinanden . Her dobbelte skærme vise deres værdi . Har en meget stor skærm gør det muligt for brugeren at se en masse oplysninger, der vises , men det samme areal er bedre brugt vandret , da det er mere behageligt for brugeren .


Previous:Sådan nulstiller du en Verizon westell modem Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change