hvordan du installerer oplysninger på min flash-drev

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-09-29

Et USB -flashdrev er en meget praktisk måde at kopiere og transportere filer fra en computer til en anden . USB- flash- drev leveres pre-formateret til at arbejde på både Mac og pc'er , og behøver ikke at blive formateret , før den kan bruges . Installation fil og andre oplysninger på en USB -flash -drev kræver kun, at computeren har en USB- port , som drevet kan stikket i . Computeren vil anerkende og behandle USB flash -drev , som om det var nogen andre flytbare lagerdrev
1 . .
Sæt USB- flashdrev i en USB -port på computeren . Vent på ikonet for USB- flashdrev til at blive vist på skrivebordet på computeren .
2 .
Dobbeltklik på ikonet for USB- flash- drevet for at åbne sit vindue på skrivebordet . Brug musen til at trække filer og andre oplysninger, som du vil installere på USB flash-drevet fra computerens harddisk i det åbne vindue .
3 .
Vent som filer og andre information kopier på USB- flash- drev. Luk vinduet , når kopieringen sker enten ved at klikke på den røde knap øverst til venstre i vinduet ( Mac ) eller " X " øverst til højre i vinduet ( PC ) .
4 .
Træk ikonet for USB- flashdrev til papirkurven for at skubbe det , hvis du bruger en Mac . Højre -klik på ikonet for USB- flash- drev og vælg " Eject " fra pop op -menuen , hvis du bruger en pc . Fjern USB- flash- drev, du har installeret oplysninger om fra USB -porten på computeren .

gode råd og advarsler


 • Tør USB-stikket i slutningen af USB- flashdrev lejlighedsvis med en ru klud for at fjerne snavs , der kan være at holde sig til det .
 • Billig USB flash -drev er lavet med ringere dele og kan gå dårligt efter bare et par måneders brug .


 • Previous:hvordan man wire LCD-skærme Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change