hvordan du opretter en delt drev

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-09-01

Hvis du er en afslappet computerbruger , du har sikkert haft nogen idé om, at du kan tillade visse filer , mapper og endda hele drev , der skal ses og fjernadgang af alle deler et hus eller business-netværk med din computer . Denne type drev kaldes en " fælles drev , " og samtidig bestemt ikke en god ide at gøre , hvis du ikke er sikker på, hvad du laver-eller hvis du mangler ordentlig sikkerhedsforanstaltninger, såsom en god firewall og anti-virus program-det kan være en stor gang Saver ved at give brugerne adgang til filer direkte på din computer i stedet for at erhverve dem gennem andre midler .

Du skal bruge:
Computer med netadgang


1
Tænd computeren og gå ind i
. " Denne computer ". 2 .
Find det drev , du ønsker at dele og højre-klikke på det i " Denne Computer " vinduet .
3 .
Klik på " Egenskaber " fra højre Klik i menuen . Klik på " Deling " fanen i det nye vindue, der åbnes
4
Klik på " Jeg forstår " punktum-. Windows vil advare dig mod at dele en rod drev første gang du forsøger at gøre det-og vælg den mulighed for at aktivere fildeling uden at bruge guiden Netværksinstallation .
5 .
Vælg " Del denne mappe på et netværk " og vælg et navn til din delte drev .
6 .
Sørg for, at "Tillad andre brugere at ændre mine filer " er markeret, og klik derefter på " OK ". Drevet vil nu blive sat op til at tillade andre brugere at få adgang til og ændrer filer og mapper der er gemt på din harddisk .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ønsker at tillade andre at se dine filer , men ikke at redigere eller ændre dem , sørge for, at " Tillad andre brugere at ændre mine filer " valgmulighed ikke er markeret .
 • Må ikke sparer på sikkerheden . Adgangskoder , firewalls , anti-virus og anti-malware -værktøjer er alle nødvendige værktøjer, hvis du vil give andre adgang til din computer via et delt drev .


 • Previous:64 bit CPU vs 32 bit cpu Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change