hvordan du sletter en dell 924 printer problem

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-09-09

Dell er et populært navn i verden af computere , printere og andet kontorudstyr , og deres linje af personlige printere er meget udbredt i både boliger og kontorer . Mens det meste af tiden disse printere vil fungere ganske godt , er der tidspunkter , hvor de bliver nødt til at blive serviceret . Der er også tidspunkter , hvor det gamle Dell 924 printer skal blive pensioneret . Når din printer skal være pensionist , er det vigtigt at fjerne det fra listen over tilgængelige printere på din computer
1 .
Log på din computer og klikke på " Start " knappen . Vælg " Control Panel " i menuen .
2 .
Dobbeltklik på " Printere og faxenheder "-ikonet og se på listen over printere . Hvis du ser et flueben ud til Dell 924 , betyder det er angivet som standardprinter . Til at ændre din standardprinter , skal du fremhæve udskiftning printeren , skal du højreklikke og vælge " Sæt som standard "fra listen .
3 .
Højreklik på " Dell 924 " printer -ikonet og vælg " Slet " fra menuen . Hvis du får en fejlmeddelelse om, at printeren ikke kan slettes , behøver du ikke administrative rettigheder til computeren . Kontakt din IT-afdeling eller systemadministrator for at fjerne printeren . Hvis det er din hjemmecomputer , skal du sørge for at du er logget ind på kontoen med administratorrettigheder .


Previous:Hvordan opretter jeg trådløse højttalere til min laptop ? Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change