hvordan du tilføjer skærme

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-09-22

Flere computer -skærme er en populær opgradering til computerbrugere i hjemmet eller på kontoret miljøer . Prisen på skærme fortsætter med at falde , og den ekstra funktionalitet effektiviserer produktiviteten . Brugere kan få vist flere programmer samtidigt uden at skifte mellem dem manuelt . Flere skærme gør multitasking lettere . Flere skærme er påkrævet i visse erhverv , såsom aktive handel med de finansielle markeder eller omfattende sikkerhed overvågning . Tilføje yderligere skærme er ligetil . Hardwaren er ikke svært at erhverve , og at forbindelserne er let . Næsten alle kan få en ny skærm monteret på få minutter

Du skal bruge: .
flere skærme Videokort


1
Kontroller , at computerens skærmkort understøtter . flere skærme . De fleste grafikkort bygget efter 2005 har en ekstra video -port til en anden skærm . Hvis du har brug for mere end to skærme , skal du bruge en ekstra videokort til at støtte dem . Fire skærme , for eksempel , kræver to dual-port grafikkort .
2 .
Installer nye grafikkort , hvis det er nødvendigt . Åbn computerens chassis og sæt kortene ind til rådighed PCI slots på bagsiden af computeren . Luk computeren og køre installationsprogrammet software, der leveres med kortene .
3 .
købe yderligere skærme . De fleste nye skærme vil være LCD og give DVI-og VGA -video -porte for kompatibilitet med det bredeste sortiment af computer grafikkort . Men hvis dit skærme kun indeholde det ene eller det andet porttype , skal du sørge skærmkortet understøtter dem. To DVI -only skærme kan ikke arbejde på et skærmkort , der kun tilbyder en DVI -udgang . Dette er dog normalt ikke et problem .
4 .
Placer skærme på din computer skrivebord som ønsket . Kontroller, at skærmen kabler og elektrisk stik kan nå deres destinationer .
5 .
Sæt skærmkablerne i computerens grafikkort . Sæt monitorer til en stikkontakt .
6 .
Tænd computeren . Køre en opsætning software , der var bundtet med skærme . Denne software er ikke nødvendig for en skærm til at fungere , men kan tilbyde specialiserede programmer til konfiguration overvåge adfærd eller til fejlfinding problemer . Skærmene er nu installeret og tilføjet til computeren opsætningen .


Previous:hvordan man bruger s - video udgang på en Dell Latitude Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change