hvordan du tilslutter et æble laptop til tv

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-09-22

At tænde din Apple bærbare pc til en medie kraftcenter , kan du nemt tilslutte den til dit TV med en billig adapter ( omkring $ 20) og den korrekte kabler . Tjek bagsiden af dit TV for at finde ud af, hvad slags lyd og video -forbindelser den understøtter . Nogle high- definition tv ( HDTV ) har Digital Video Interface ( DVI ) havne , som byder på tre rækker af 8 pins med en kniv ved siden af dem . Nogle HDTV har High-Definition Multimedia Interface ( HDMI ) havne , der ligner tynde trapezformede . Nogle har begge dele. Ældre fjernsyn kan have S-video -porte , som er runde og gule . Andre tv har VGA -stik , der har tre rækker af fem ben . Brug de bedste kabler , der arbejder med dit TV : HDMI og DVI er bedre end S-video og S-video er bedre end VGA . Den grundlæggende proces for at tilslutte din Apple bærbare computer til dit tv vil være den samme, uanset hvilket kabel du bruger

Du skal bruge: .
Mini -DVI til DVI-mellemstik ( ekstraudstyr )
Mini-DVI til video -adapter ( ekstraudstyr ) .
Mini-VGA til VGA -adapter (ekstraudstyr ) .
DVI-D kabel (ekstraudstyr) .
DVI til HDMI -kabel ( ekstraudstyr ) .
S -video -kabel ( ekstraudstyr ) .
1/8-inch ( 35mm ) stereo-til-dual RCA -lydkabel .


1 .
Sluk din Apple bærbare computer og dit tv . Tilslut mini-DVI adapter til Mini-DVI-porten på din Apple bærbare computer. Denne port ligner en rektangel med to af de afrundede .
2 .
Tilslut den ene ende af DVI-D , HDMI til DVI , VGA eller S -video kablet til Mini-DVI-eller Mini-VGA adapter .
3 .
Slut den anden ende af kablet til den relevante port på dit tv . En DVI -port har tre rækker af 8 pins med et tyndt blad af metal ved siden af dem , en HDMI- port ligner en trapez , en VGA- port har huller i tre rækker af fem stifter , og S-video har et stort center pin med en kappe af metal omkring det .
4 .
Slut den ene ende af den 1/8-inch stereo-til-dual RCA -lydkabel til porten til hovedtelefoner på din bærbare computer . Der vil være en lille tegning af hovedtelefoner over havnen .
5 .
Find havne mærket "Audio IN " dit tv . Der vil være to RCA -porte , den ene er rød og den ene er hvid . Sæt det røde og hvide RCA -kabel stik i det tilsvarende farvekodede porte .


Previous:forskellige former for bærbare computere Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change