hvordan du udskifter Dell bærbar interne højtalere

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-09-29

Mange af os bruger vores bærbare computere lige så meget mere end arbejde-relaterede værktøjer . Den brede tilgængelighed af downloades lyd -og videofiler betyder , at bærbare computere kan være hjemme underholdningscentre så godt. Det er derfor, det er så vigtigt for laptop ejere til at vide , hvordan man løser almindelige problemer med de interne højttalere . Det er også vigtigt for alle , der bruger en bærbar Dell-computer til at vide, hvordan du udskifter disse højttalere , når det er nødvendigt. Under de talere, udskiftes på en computer butik kan være meget dyrt , så ændrer dem selv kan spare dig for en masse penge .

Du skal bruge:
Små skruetrækkere
. Jordforbindelse rem .
Højttalerne.


1 .
Sluk for computeren og fjern netledningen. Vend den bærbare computer over og skub batteriet udløserhåndtag til ulåst position . Fjern computerens batteri og sæt det til side .
2 .
Tag en grundstødning strop før du arbejder på din bærbare computer. Grundstødningen stropper er beregnet til at bortlede statisk elektricitet , der ellers kunne skade komponenter inde den bærbare computer. Disse grundstødningen stropper er tilgængelige online , samt på mange computer udbuddet butikker .
3 .
Fjern den skrue , der holder det optiske drev på plads , og skub derefter drevet ud og sæt den til side . Find og Løsn skruen på modulet og træk dække op .
4 .
Tag antennekablerne fra mini-PCI -kort , derefter fjerne den skrue, der holder det til systemkort . Fjern kortet fra systemkortet og sæt den til side .
5 .
forsigtigt lirke afbryderknappen dække op , og frakobl knappens kabel fra bestyrelsen . Fjern de skruer , der holder tastaturet til håndledsstøtten og løft stikket låsen på tastaturet . Løft tastaturet op og sæt den til side . Træk op på højre side af håndledsstøtten at frigøre fanerne , og træk derefter håndledsstøtten op og sæt den til side .
6 .
Fjern de skruer, der holder harddisken forsamlingen til at basen , og skub derefter harddisken samling ud . Afbryd lydkablet fra systemkortet og fjern skruerne fra venstre og højre højttaler.
7 .
Sæt højttalerne , være omhyggelig med at ruten højttalerkabler gennem føringsguider . Efter talerne er blevet erstattet den bærbare computer kan samles .


Previous:hvordan du installerer oplysninger på min flash-drev Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change