hvordan du udskifter en integreret grafikkort

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-09-29

En integreret grafikkort er indbygget i bundkortet , hvilket betyder, at det ikke kan være fysisk fjernes uden også at fjerne bundkortet . Den eneste måde at erstatte en integreret grafikkort er at installere en udvidelse grafikkort eller skærmkort , som normalt er mere kraftfuld . En integreret grafikkort bruger systemets hukommelse , mens en udvidelse videokort har sin egen hukommelse , skabe bedre grafik kvalitet

Du skal bruge: .
Grafikkort
Skruetrækker .
Grafikkort installations-cd'en .


1 .
Køb en video kort. Hvis du allerede har købt en , så sørg for at du også har installations-cd'en . Du skal bruge denne cd til at installere driveren på enheden . Håndtere de grafikkort meget omhyggeligt : holde den ved sin " metalbeslag "og ikke af " kortet ".
2
Sluk computeren . Tag netledningen ud af stikkontakten . Fjern kablerne er sluttet til computeren , inklusive alle andre computerudstyr såsom tommelfinger drev og eksterne harddiske .
3 .
Fjern den ene side af computerens kabinet for at afdække bundkortet . Løsn skruerne på computerens kabinet med en skruetrækker . Glide væk et panel af karkassen for at fjerne det .
4 .
Find et PCI- eller AGP -slot ( afhængigt af, hvilken type skærmkort du har købt ) ved at læse etiketterne på bundkortet ( det bør læses "PCI "eller " AGP " ) . De fleste moderne skærmkort er kompatible med PCI -eller PCI-E slots , selv om der stadig er AGP grafikkort på markedet .
5 .
Ret PCI eller AGP grafikkort til slot , og tryk den godt ned , men forsigtigt . Fastgør skruerne på skærmkortet for at sikre det til sin holdning .
6 .
Dæk computeren ved at fastgøre alle skruer af kabinettet , som du har fjernet tidligere . Tilslut alle kablerne til computeren , men denne gang forbinde skærmen kablet til VGA- skærm porten ( almindeligvis farvet blå ) på din nye udvidelse skærmkortet .
7 .
Tænd for computeren . Det skal afsløre den nye enhed automatisk . "Tilføj ny hardware " guiden vil instruere dig at placere installations-cd'en i det optiske drev i computeren . Gør det og følg vejledningen på skærmen , indtil installationen er færdig . Genstart computeren for at ændringerne kan træde i kraft .

gode råd og advarsler


  • Hvis du har mistet installations-cd'en til grafikkortet , downloade en kopi af enhedsdriveren fra producentens websted .


  • Previous:hvordan man kan fortælle om din computer bruger EFI Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change