hvordan du udskifter et bundkort på en HP Pavilion zv5000 laptop

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-09-16

Hvis bundkortet i din HP Pavilion zv5000 laptop nogensinde svigter eller bliver beskadiget , vil computeren enten oplever intermitterende hardware problemer eller stop funktion helt . Købe en ny bærbar computer er en dyr løsning , og gør det vanskeligt at hente de data, der lagres på Pavilion harddisk . Hvis du foretrækker at løse problemet på egen hånd , kan du adskille den bærbare computer og erstatte de døde bundkort med en arbejdsenhed

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Skruetrækker .
Bundkort .


1 .
Sluk for HP Pavilion zv5000 laptop . Afbryd alle kablerne er knyttet til havnene på den side af pavillonen . Luk computerens skærm låget og derefter vend det om.
2 .
Skub den sorte batteriet udløserknappen i centrum af sagen . Skub den ned i ulåst position . Løft batteriet opad , og skub det til højre for at fjerne det fra zv5000 .
3 .
Løsn og fjern de to skruer i bunden til højre ende af sagen med en stjerneskruetrækker skruetrækker . Løft plastkappe og derefter trække harddisken ud af Pavilion bærbare computer.
4 .
Fjern skruen i centrum af sagen , og løft den anden plastik dækker . Skubber fastgørelsesklemmerne på venstre og højre side af hukommelsesmodulet under plastic dække. Løft modulet ud på en 45- graders vinkel og sæt det til side .
5 .
Fjern de to skruer længst til venstre side af sagen . Skub det optiske drev ud af zv5000 indtil dens medfølgende netkabel kommer til syne . Afbryd kablet fra den bagerste ende af det optiske drev .
6 .
Fjern de resterende skruer i den lavere ende af sagen . Træk plastik dækker . Fjern de fire skruer, der holder varmen synke til processoren . Løft køleplade ud og sæt den til side .
7 .
Brug en skruetrækker til at dreje processoren låseskruen mod uret . Træk Pavilion processor opad og sæt den til side . Vend Pavilion tilbage over og åbne skærmen låget .
8 .
Sæt kanten af en flad skruetrækker under plastikstrimlen over Pavilion tastatur . Pop strimlen opad og fjern den fra den bærbare computer. Fjern de fire skruer låse tastaturet til den bærbare computer sagen .
9 .
Løft tastaturet væk fra sagen , og afmontér dets bundkort kabel . Afbryd kablet sluttet til modemet i nederste venstre ende af bundkortet . Fjern modemmet 's skrue , og derefter løfte modemmet ud af den bærbare computer.
10 .
skubber fastgørelsesklemmerne holder sekundære hukommelsesmodul på plads og derefter trække modulet ud modem på en 45- graders vinkel . Fjern den interne højttaler 's skrue , og derefter trække ud af højttaleren.
11 .
Løsn og fjerne de resterende bundkortet skruer . Løft bundkortet ud af HP Pavilion zv5000 . Placer udskiftning bundkortet på plads , og derefter samle den bærbare komponenter .

gode råd og advarsler


 • HP Pavilion zv5000 bærbar bruger otte forskellige størrelser af skruer . Hold hver skrue størrelse i et separat beholder for at undgå at blande dem op .
 • En udskiftning bundkort til din Pavilion zv5000 laptop kan findes via websteder , der sælger enkelte computer komponenter.
 • Alle dele i dit HP Pavilion zv5000 kan blive permanent beskadiget gennem statisk elektricitet . , Før du rører de komponenter , du har brug for at sikre, at du er ordentligt jordet ved at trykke på dine hænder mod en metalgenstand , der er forbundet til gulvet .


 • Previous:hvordan man bruger en elektronisk præsentation med min laptop Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change