hvordan du udskifter højttalerne i en Dell Latitude

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-09-30

De interne højttalere er en vigtig del af din bærbar Dell-computer , og det er vigtigt at vide, hvordan du udskifter dem , når noget går galt . Du kan tage din Dell Latitude til et værksted , når højttalerne går dårligt , men det kan være en dyr løsning . Hvis du er i stand til at erstatte dem slidte højttalere på egen hånd, kan du spare dig selv en masse penge

Du skal bruge: .
Laptop
Jordforbindelse rem .
Nye højttalere .
Lille skruetrækker sæt .


1 .
Luk din bærbare computer og fjerne ledningen . Vend den bærbare computer over , så bunden vender mod dig , og skub derefter batteriet frigørelsesgrebet og træk enhedens batteri . Sat på grundstødningen rem for at forhindre statisk elektricitet fra skade din laptop . Disse grundstødningen stropper er tilgængelige på de fleste computer butikker og på internettet .
2 .
Find den skrue , der holder det optiske drev på plads . Fjerne denne skrue , og skub det optiske drev ud af båsen . Også fjerne den bundne skrue, som holder moduldækslet på, så løft , der dækker for at afdække den mini-PCI -kort .
3 .
Fjern antennekablet fra PCI -kort , og fjern den skrue, der holder kortet til systemkortet . Fjern mini- PCI -kort fra systemkortet .
4 .
Pry op på afbryderknappen dække forsigtigt , der begynder på højre side af knappen . Afbryd det kabel, der løber fra power-knappen til systemkortet og fjern skruerne , der forbinder tastaturet og håndledsstøtten .
5 .
Løft stik låsen på tastaturet , så Løft tastaturet op og sæt den til side . Forsigtigt lirke op på den rigtige side af håndledsstøtten , indtil fanerne frakobles , og træk derefter op i venstre side for at fjerne håndledsstøtten .
6 .
Skru skruerne, der holder harddisken samling på plads og skub harddisken samling ud . Tag lydkablet fra systemkortet , og fjern derefter de skruer, der holder højttalerne på plads .
7 .
Erstat højttalerne med de nye . Vær opmærksom på, at taleren ledninger forblive i deres føringsguider mens du arbejder . Efter de nye højttalere er på plads , kan den bærbare computer skal samles .


Previous:hvordan du udskifter en integreret grafikkort Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change