hvordan du udskifter mobil dvd -drev

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-09-14

DVD -drevet er en vigtig del af enhver laptop eller bærbar computer . Disse dage computere er meget mere end produktiviteten værktøjer . De er også bærbare underholdning enheder , og tilføje en ny dvd-afspiller eller -optager til din bærbare enhed er en glimrende måde at få mere ud af det udstyr, du ejer . Med priserne på mobil- dvd- brændere og afspillere , så lav , er der ingen grund til ikke at opgradere

Du skal bruge: .
Lille skruetrækker sæt
. DVD -drev .


1 .
Luk din mobil computer og fjern netledningen . Vend enheden over og flytte batterirummet håndtaget til den ulåste position .
2 .
Tag fat i fronten af batteriet helt og træk den fri i sagen . Sæt batteriet til side på et sikkert sted .
3 .
Fjern de skruer , der holder det optiske drev på plads . Antallet af skruer vil variere --- nogle producenter bruger en enkelt skrue , mens andre har en skrue i hvert hjørne af drevet .
4 .
Sæt skruerne til side og tag fat i front af det optiske drev . Træk det optiske drev ud af sagen , og sæt den til side . Skub det nye optiske drev i sagen, indtil den klikker på plads .
5 .
Sæt skruerne i sagen og sætte batteriet tilbage i. Sæt netledningen og tænde den bærbare computer på . Installer eventuel software , der fulgte med dvd- drevet .


Previous:kan du gøre et drev billede i vista ? Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change