hvordan du udskifter printhovedet på en kanon S900

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-09-12

Hvis din Canon S900 printer er der problemer såsom striber og sløring , udføre alle de rengøring muligheder som vedligeholdelse af printeren interface ( f. eks dyse og plade rengøring ) for at se, om der rydder op på problemet . Hvis dette ikke hjælper og transport mekanisme , der transporterer dit printhoved frem og tilbage hen over siden er i drift, kan du have en printhovedet problem . Den gode nyhed er, at det er meget billigere at udskifte printhovedet , end det er at udskifte printeren, og det er en simpel opgave . Prøv først at fjerne printhovedet og tørrer det forsigtigt med en vinduespudser at se , at gør jobbet . Hvis ikke , skal du udskifte printhovedet

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker


1
Åbn det øverste af printeren og lade printhovedet og . blækpatroner for at komme til en fuldstændig standsning .
2 .
Fjern blækpatronerne fra printhovedet én efter én , forsigtigt løfte fanerne og trække patroner ud . Sæt dem til side på et sikkert sted .
3 .
Løft låsehåndtaget på printhovedet , vinkel det lidt opad , og skub det ud . Være blid og ikke tvinge skrivehovedet ud .
4 .
Åbn den nye printhovedet og fjern pakning og forsegling materiale , er meget omhyggelig med ikke at røre nogen af de elektroniske kontakter eller trykning ansigt printhovedet ( olie på fingrene kan påvirke skrivehovedet ) .
5 .
Sæt skrivehovedet på samme måde, som du tog den gamle ud , lystfiskeri det lidt , og forsigtigt skubbe det på plads . Snap ned låsehåndtaget til printhovedet .
6 .
Udskift blækpatronerne i deres rette positioner.
7 .
Når printeren løber gennem den automatiserede setup procedure , skal du køre en testudskrift for at sikre, at alt fungerer korrekt .


Previous:hvordan du udskriver på en 5x8 indeks kort Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change