hvordan du udskriver på en 5x8 indeks kort

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-09-12

Udskrivning af 5x8 kartotekskort i programmer som Microsoft Office Suite til PC , eller OmniFocus personlige produktivitet programmer på Mac , kan være en vanskelig proces . De fleste programmer har en printer standard gearet til udskrivning er standard 8. 5x11 tommer brev mellemstore dokumenter . Du er nødt til at ændre sideindstillingerne af disse programmer for at udskrive på en 5x8 størrelse indeks kort . Heldigvis de fleste almindeligt anvendte programmer bruger den samme proces for at ændre den sideopsætning , så hvad der virker i Microsoft Office tilfældigvis også til at arbejde i Open Office .
1
Åbn den fil, der indeholder indholdet til udskrivning til 5x8 kartotekskort
. 2 .
Vælg " Sideopsætning " menuen , generelt fundet gennem " File " menuen . Brug af " Sideopsætning ", skal du vælge størrelsen på din side til udskrivning .
3 .
Åbn sideopsætning for størrelse indstillinger . Indtast en højde på otte inches og en bredde på fem inches . Dette bør ændre den side der vises på skærmen til udskrivning på en 5x8 størrelse kartotekskort med den type placeres vandret på tværs af de fem tommer bredde af kortet . Gem siden opsætningen ved at klikke på " OK ".
4 .
Print i liggende tilstand med print på tværs af større længde af dit kort ved at indtaste en bredde på otte inches og en højde på fem inches . Afslut opsætningen ved at trykke på " OK "og derefter i " Sideopsætning " menuen vælge " Landscape " indstillingen .
5 .
Alter det aktuelle indhold af din fil til at passe de nye kartotekskort mellemstore side , eller indtaste nye oplysninger om udskrivning på kartotekskort .
6 .
Læg kartotekskort i printeren . Kortene skal placeres med den lange side fodring i printeren, og den kortere størrelse vandret for at trin 3 orientering , eller placeres med den lange størrelse vandret for landskabet indstilling i trin 4 .
7 .

Klik på " Udskriv " og vælg din printer fra valg . Klik på " OK " for at sende udskriftsjobbet til printeren .


Previous:hvordan man finder den rigtige hd serienummer Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change