hvordan man åbner en dell dimension 8400

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-09-05

Dell Dimension 8400 stationære computer har en muslingeskal dække , der er let at åbne . Du behøver ikke noget værktøj til at komme ind i computeren, fordi det var bygget med et par dække frigivelsen smæklåse, så du hurtigt kan få adgang til computerens interne komponenter . Denne procedure er enkel i forhold til de procedurer, du skal udføre , når du får den computer åben
1

Luk computeren ned fra " Start " -menuen . For at gøre dette , skal du lukke alle åbne programmer , skal du klikke på " Start " ikonet , og klik på " Luk computeren . " Kontroller, at computeren er helt slukket , før man går videre til næste trin .
2 .
Tag strømkablet fra computeren .
3 .

Fjern kablerne til de perifere enheder , der er knyttet til computeren , og fjerne eventuelle flytbare medier , som USB flash- drev eller eksterne harddiske .
4 .
Flyt computeren til en flad overflade og lægge den på sin højre side med front vender mod dig . Pilen på selve base (den side , der har gummifødder på det ) skal pege opad .
5 .
Tryk på coveret udløserknapperne på computerens top og bund og træk dækslet op og ud mod dig på samme tid at åbne computeren .


Previous:Definitionen af en zip -disk Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change