hvordan man bruger en elektronisk præsentation med min laptop

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-09-16

Bærbare computere er populære valg til både hjem og kontor brugere . En af de bedste ting ved at have en bærbar computer , er, at det er så bærbar . Med en bærbar computer og en slimline projektor , kan du tage dine præsentationer på farten , og hjælper dig gøre en stor indflydelse , uanset hvor du befinder dig

Du skal bruge: .
projektor
Kabler .
Tommelfinger drive .


1 .
Find en bærbar projektor til din bærbare computer . En række fremragende bærbare projektorer er på markedet , og priserne på disse projektorer er kommet ned en hel del . Hvis du ikke ønsker at købe en projektor , kan du leje en .
2 .
Tilslut kablerne fra den bærbare computer til projektoren . Projektoren og den bærbare computer bør både have blå farvede forbindelser , og skærmkablet følger med projektoren skal kobles til den blå forbindelsen på både projektoren og den bærbare computer .
3 .
Tilslut strømkablet til projektoren og magt den. Vent på, at projektoren skærmen komme op og derefter strøm på den bærbare computer .
4 .
Tryk på " Input " knappen på toppen af projektoren , indtil den bærbare computer vises. Sæt tommelfingeren drev, der indeholder præsentationen i USB -porten på den bærbare computer og logge på din computer . Naviger til den tommelfinger drive og åbne din præsentation .


Previous:hvordan man kan opgradere bios på en Biostar Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change