hvordan man bruger s - video udgang på en Dell Latitude

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-09-22

Adskilt Video , eller S-Video , er en analog video -interface til overførsel af video signal mellem to enheder . S-Video stik er almindeligt forekommende på tv og dvd- afspillere . Dell sætter S-Video stik på mange af sine computere, herunder Dell Latitude bærbare . Tilslutning af Dell Latitude til en enhed , såsom et fjernsyn , ved hjælp af en S -Video kabel lægger oplysninger, der vises på computerskærmen om den eksterne del . Opsætning af forbindelsen kræver forbinder computeren til fjernsynet og så skærmindstillingerne på computeren for tv -udgang .

Du skal bruge:
S-Video kabel
. Fjernsyn eller anden enhed med S-Video indgang.

Tilslutning af computer -og tv


1 .
Sluk for computeren og fjernsynet .

2 .
Sæt den ene ende af S-Video -kablet i S-videoudgang stikket på computeren og den anden ende i S -Video-indgangsstik på fjernsynet .

3 .
Tænd for fjernsynet og derefter tænde for computeren .

Aktiver Skærmindstillinger


1 .
Klik på " Start " på computeren , og vælg " Indstillinger " og " Control Panel " . Dobbeltklik på "Skærm" ikonet i " Control Panel " vinduet .
2 .
Vælg " Indstillinger " fanen og klik på " Avanceret ". Vælg " Intel Extreme Graphics "fanen og klik på " Graphic Properties " .
3 .
Klik på " TV " i , hvis du kun vil bruge TV som skærm, som er svarer til at bruge fjernsynet som en monitor som skærmen på computeren forbliver slukket . Klik på " Intel Dual Display Clone ", hvis du ønsker at bruge både den computerens skærm og tv vælge tv fra den viste liste over enheder og klik på " Device Settings " for at sikre, at indstillingerne er korrekte for tv-og computerskærmen og billedet på begge er acceptable .
4 .
Klik på " Anvend " og " OK " . Klik på " Ja " , når bedt om at anvende indstillingerne og derefter på " OK " .

gode råd og advarsler


  • Tilslut et lydkabel til computerens stik til hovedtelefoner og tv's lydindgangsstik at afspille lyd fra computeren via tv- højttalere .


  • Previous:hvordan man starter en virtuel pc Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change