hvordan man etablerer et grafikkort i Windows XP

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-09-20

Så du har købt et nyt grafikkort , men du er ikke sikker på hvordan man kan sætte den i din maskine og få det sat op ? Du er fristet til at betale en anden til at gøre det , men gør ikke. Installation og oprettelse af en ny video kort er en simpel opgave, hvis du har de rigtige værktøjer og lidt tid

Du skal bruge: .
Ikke-magnetiseret stjerneskruetrækker
Grafikkort .
Antistatisk håndledsrem ( valgfrit) .


1 .
Afinstaller den gamle grafik drivere for at forhindre eventuelle konflikter med dit nye grafikkort . Højreklik på " Denne computer " ikonet og vælg egenskaber . Under hardware, klik på knappen " Enhedshåndtering ". Kig under Skærmkort overskriften for dit nuværende skærmkort og dobbeltklik på den . Et nyt vindue vil åbne med oplysninger om dit nuværende kort . Klik på " Uninstall " chauffører knappen .
2 .
Sluk computeren og afbryd strømforsyningen fra tårnet . Afbryd din skærm fra din nuværende grafikkort . Du ønsker måske at afbryde alle kablerne fra din tårn , og flytte det til en bekvem arbejde beliggenhed .
tre .
Åbn computeren med en ikke-magnetisk Stjerneskruetrækker . Det er meget vigtigt at bruge ikke-magnetiseret værktøjer , når du arbejder på din computer , fordi magnetiseret værktøjer kan slette harddisken data . Så snart du har åbnet din computer , og før du rører ved noget andet , er det vigtigt at "jord " dig selv for at aflade evt statisk elektricitet i kroppen . Dette kan gøres ved at bære en antistatisk håndledsstrop , eller ved at berøre en metaldel på PC'ens kabinet ramme.
4 .
Træk det gamle kort . Du kan få brug for at skrue det fra tilfældet. Hvis din computer tidligere har brugt en grafikkort indbygget direkte i bundkortet , kan der ikke være et skærmkort til at fjerne .
5 .
Sæt kortet i samme situation som den gamle . Computer slots er konstrueret, at kun kort i den korrekte størrelse passer-så længe dit kort passer , vil det fungere . Skru kortet på plads igen og luk op i systemet .
6 .
Tilslut skærmen , strøm og andre kabler , du måtte have afbrudt .
7 .
installere driverne. Hvis du har købt grafikkort ny , vil du have en cd , der indeholder en install -program. Ellers efter din computer er startet op med en generisk VGA adapter , skal du gå til grafikkort producentens hjemmeside og hente driverne .
8 .
Set en beslutning , hyppighed og farvedybde efter dine chauffører er installeret . Opløsningen er den detaljeringsgrad, der vises på din skærm , som f. eks 1024x768 . Frekvens er antallet af billeder pr sekund , at skærmen opdateres . Farvedybde bestemmer antallet af farver du kan vise og er normalt sat til enten 16 eller 32 bit . Generelt er de højeste værdier understøttes af dit kort og overvåge bedste-og Windows gør et godt stykke arbejde med at opdage disse værdier for dig nu! .


Previous:hvordan man kan konvertere en diskette drev til usb Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change