hvordan man får bedre lyd fra din computer højtalere

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-09-26

Efterhånden som teknologien udvikler sig , har de seværdigheder og lyde på pc'er forbedret dramatisk . Lytte til de nyeste digitale musik , ser en film , eller spiller de nyeste pc- spil kan være en stærk oplevelse , men du kan ikke få den fulde oplevelse uden den rigtige højttalere . Selv de bedste lyd medierne lyder i bedste fald marginale hvis dine højttalere ikke er op til par . Realiseringen af et par justeringer og ændringer vil hjælpe dig med at få den bedst mulige lyd fra din pc
1 .
Tjek funktioner i dit nuværende lydkort . Hvis man ser på bagsiden af din computer , kan du finde, at der findes stikkontakter i dit lydkort , som du ikke bruger . Hvis du lige har to stik , en til venstre højttaler og en for den rigtige, er dine muligheder begrænset til stereo output , hvis du har fem stikkontakter , der betyder, at din lydkort er i stand til at støtte op til fire højttalere og en subwoofer <. br >
2 .
Opdater dit lydkort drivere . Hvis du arbejder med gamle lydkort drivere , kan du glip af nye forbedringer til softwaren . Der kan være nye drivere på dit lydkort producentens websted .
3 .
Opgrader dit lydkort . Hvis du opdager, at dit lydkort er utilstrækkelig , gå ud og købe en nyere model . Prisen kan variere meget afhængigt af alder af de nye kort, og de funktioner inkluderet, men de fleste nuværende lydkort er i stand til at producere surround sound . Nyere lydkort har funktioner såsom THX støtte eller Dolby Digital 5,1 surround sound funktion.
4 .
Opgrader dine højttalere . Hvis du bruger små højttalere , der var inkluderet sammen med din computer , vil du ikke få den bedste ydeevne til rådighed . Nyere højttalere giver flere muligheder for at optimere lyden .


Previous:hvordan man kan tilslutte op vga til RCA Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change