hvordan man finder den rigtige hd serienummer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-09-11

Hvis du opgraderer driverne på computeren , skal du kendte produktnavnet og ofte serienummeret for de installerede harddiske ( HD ) på din computer . Det kan ofte være svært at vide , hvad den nøjagtige harddisken serienummer er uden at kigge direkte på drevet . Heldigvis er det ikke forfærdeligt tidskrævende eller svært at få adgang til det indre af din computer og se på harddisken

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker


1

Strøm computeren ned og fjerne alle kabler i øjeblikket er forbundet med systemet .
2 .
Skru alle skruer rundt bagkant af computeren med en stjerneskruetrækker . Disse skruer holder på computeren sagen . Skub computerens kabinet slukket , når du har fjernet skruerne .
3 .
Kig ind i toppen foran computeren . Dette er normalt , når harddisken er installeret . Hvis du ikke kan se på toppen af drevet ved at skubbe det ud af computeren .
4 .
Læs serienummeret trykt på toppen af drevet. Antallet er ofte ved siden af en trykt stregkode . Hvis det hjælper dig at huske , skriver nummeret ned . Du ønsker ikke at genoprette computeren kun til at indse du ikke kan huske serienummeret .
5 .
Skub harddisken på plads , lukke computeren og tilslut skruerne og kablerne . Tænd computeren , og du kan fortsætte med opgraderinger eller hvad du ellers har brug for til at udføre.


Previous:hvordan man kan købe hukommelse slots Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change