hvordan man kan finde min computers grafikkort

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-09-27

Hvis du blot ønsker at finde opdateringer til dit grafikkort driver , men er ikke sikker på hvilken type kort du har installeret på din computer , kan du bruge Windows ' Device Manager til at finde dit kort 's oplysninger . På den anden side, hvis du ønsker at erstatte computerens grafikkort skal du vide, hvor selve kortet er placeret på din computer . Et grafikkort kan installeres på en AGP eller PCI -slot ( udvidelsespladser for ekstra hardware ) , eller det kan monteres direkte på bundkortet

Du skal bruge: .
Skruetrækker .

Lokalisering af Driver


1 .
Klik på " Start "og derefter " Alle programmer "og derefter " Tilbehør ". Klik på " Kør ".
2 .
Skriv " devmgmt. msc " i tekstfeltet . Klik på " OK " for at åbne Enhedshåndtering . Hvis en bruger Account Control vises vinduet beder om din tilladelse til at fortsætte , klikke på " Fortsæt ".
3 .
Klik på plustegnet ved siden af " Skærmkort "for at finde navnet på din grafikkort . Hvis der er mere end én vises chauffør, er det muligt , at du både har grafikkort installeret en af de ekspansion slots på din computer og en onboard grafikkort installeret på dit bundkort selv .

Lokalisering af Hardware


1 .
Power ned din pc , skal du fjerne så enhver og alle kabler eller ledninger sluttet til den . Skru eller glide tilfælde dækker din pc .
2 .
Tryk computerens chassis for at aflade evt statisk elektricitet . Dette vil forhindre elektrostatisk udladning fra beskadige din computers komponenter .
3 .
Søg på bagsiden af dit bundkort til en tynd , rektangulært stykke hardware , stikker ud fra bundkortet på en 90 graders vinkel . Medmindre du har en anden form for PCI -kort installeret på din computer ( PCI slots kan rumme andre kort end grafikkort , såsom en lydkort , USB eller Firewire -kort , eller modemer ) , bør dette være dit grafikkort .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ikke kan se et kort stikker ud fra dit bundkort som beskrevet , så din computer er sandsynligvis udstyret med onboard grafik . Det betyder, at grafikkortet er integreret i selve bundkortet , og kan ikke fjernes .
 • at afgøre, om eller ikke din PCI -kort er et grafikkort eller en anden type kort , kigge efter en fan installeret på overflade af kortet . Hvis der ikke fan er til stede , se på VGA-eller DVI- porte ( de porte du sætter din skærm i ) på bagsiden af computeren og se, om de i linje med kortstikket .
 • Hvis du har mere end én grafikdriver installeret på din computer , højreklik på hvert kort , og klik derefter på " Egenskaber ". Kortet ikke er i brug bør mærkes som " Deaktiveret. "


 • Previous:define duo processor Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change