hvordan man kan forbinde to bærbare computere med et Ethernet -kabel til internet deling

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-09-23

Hvis du vil dele en internetforbindelse mellem to bærbare computere , skal du forbinde dem til en enhed kaldet en router . En router fysisk deler en internetforbindelse i flere retninger , der tillader mere end én maskine at få adgang til internettet fra samme forbindelse. Når du har købt en router , alt hvad du skal bruge er tre Ethernet -kabler-én for hver laptop i setup samt modem-at gøre forbindelsen og overføre data

Du skal bruge:
. Computer Router .
Ethernet -kabler ( 3 ) .


1 .
Køb en computer router og tre Ethernet -kabler . Dette udstyr kan findes via internettet ved hjælp af forskellige elektronik forhandlere , samt i butikker på steder som Best Buy eller Radio Shack .
2 .
Sæt den ene ende af et Ethernet -kabel i Den "Ethernet Jack " på bagsiden af en af dine to bærbare computere . Dette stik , vil være den eneste, at Ethernet -kablet passer ind , så du ikke behøver at bekymre dig om at sætte det ind det forkerte sted .
3 .
Gentag trin 2 med den anden laptop i din opsætning .
4 .
Sæt den anden ende af begge de Ethernet-kabler , der er sluttet til din bærbare computere i indgangene på computeren routeren . Når du har gjort dette , bør begge bærbare computere være tilsluttet til routeren via kabler .
5 .
Sæt den ene ende af et Ethernet -kabel til Ethernet- stikket mærket " OUT " på computeren router .
6 .
Sæt den anden ende af den samme Ethernet- kabel til Ethernet- stikket mærket " IN " på din Internet modem . Når du har gjort dette modemet vil blive tilsluttet til routeren , og routeren vil være forbundet med begge dine bærbare computere . Du vil nu være i stand til at dele en internetforbindelse mellem de to maskiner .


Previous:kan du nulstille en IBM laptop batteri meter? Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change