hvordan man kan fortælle om din computers harddisk har haft det

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-09-28

Din harddisk er hjertet i din computer . Hvis det mislykkes uventet , kan det tage alle dine dyrebare familiebilleder , vitale regnskaber og andre data med det . Det er derfor, det er så vigtigt ikke kun at sikkerhedskopiere dine filer , men også at overvåge sundheden for din harddisk så godt. I mange tilfælde harddiske giver nogle afslørende signaler, før de ikke , hvilket gør det lettere for brugerne at tage de nødvendige skridt for at beskytte deres filer
1 .
Start din computer og se efter en besked mundheld " Tryk X for at indtaste Setup . " Den nøjagtige nøgle, som bruges vil variere fra producent til producent-til Compaq og HP -computere det vil være F10-tasten , mens Dell -computere skal bruge F12-tasten
2
Tryk på passende . tast for at indtaste installationsprogrammet og derefter rulle gennem menuerne for at finde det mobile diagnostik. Indtast diagnostik menuen og køre harddisken tests .
3 .
Kør den hårde test af drevet ud af de diagnostiske menuen og vente på resultaterne . Afhængig af hastigheden på din computer og størrelsen på din harddisk , kan dette komplet diagnostisk test tage op til en time .
4 .
Lyt til lydene harddisken gør , mens computeren er tændt. Hvis du hører en høj snurrende eller formaling lyden fra harddisken , kan det være et tegn på forestående harddisk fiasko. Hvis du bemærker nogen af disse lyde er det vigtigt, at du sikkerhedskopierer dine personlige data til en ekstern harddisk , tommelfinger drev eller online backup service med det samme .


Previous:hvordan du installerer et andet grafikkort Next:hvad er meningen med inputenheder ?



 

Kommentarer

Code:
change