hvordan man kan genopfylde en Lexmark 37

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-09-10

Du kan spare penge ved at genfylde dine egne blækpatroner. Det er en forholdsvis let opgave , som kun kræver en lille investering i blæk og en refill kit . Ikke alle patroner kan genfyldes , dog : Lexmark 37 farveblækpatron ( som Lexmark sælger til nedsat pris ) kan ikke genopfyldes , men det udskiftelige Lexmark 37A patron kan . Der er ingen måde at " narre " computeren til at tro af Lexmark 37 er fuld , så sørg for at have en Lexmark 37A at genopfylde

Du skal bruge:
avis og /eller klude .
Gul , magenta og cyan blæk til Lexmark 37A .
En blækpatron refill kit .


1 .
Dæk dit arbejdsområde med avisen og klude . Afgiv din Lexmark 37A patron foran dig . Skrælle den etiket på toppen.
2 .
Bor et hul i rund fordybning i øverste venstre hjørne af patronen toppen, ved hjælp af boremaskinen er fastsat i sættet . Bor et andet hul i bunden af den bølgede linje , lige til venstre for midten af patronen . Bor et tredje hul i bunden af den bølgede linje , lige til højre for midten af patronen . Bemærk , at det første hul er for magenta blæk , det andet hul er til gult blæk , og den tredje hul er for cyan blæk .
3 .
Fyld dit sprøjten med ca 7 ml magenta blæk . Sæt nålen ind i første hul , og meget langsomt tryk på stemplet , mens lidt flytter nålen op og ned . Hold knappen langsomt , indtil al blækket er absorberet , eller indtil det begynder at løbe ud af hullet på toppen . Må ikke stoppe, hvis blot luftbobler kommer ud af hullet . Rengøre drypper med en klud , og undgå dryp fra at køre ind i andre huller .
4 .
Gentag den samme proces med de andre farver . Forsigtigt erstatte etiketten ; ikke fastgøre den ned med tape , da luften skal komme til hullerne dig boret . Sæt patronen i Lexmark printeren og køre flere rengøringer .


Previous:hvordan man kan udføre fejlfinding på en Hewlett Packard Deskjet 810c printer Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change