hvordan man kan lave langsom udskrivning i xp

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-09-19

Et af de kendte problemer i Windows XP er langsom udskrivning . Det sker, fordi server-interaktion ikke giver mulighed for hurtig kommunikation ( som det havde i de tidligere operativsystemer ) . Men Microsoft har ikke blot erkendt dette spørgsmål, men også udsendt en meget enkel løsning for at hjælpe med at fremskynde din udskrivning. Hvis du har en netværksprinter , der tager lang tid at fungere , så prøv denne metode til at hjælpe med at få tingene fungerer hurtigt igen
1 .
Opdater din computer . For at løse problemet , skal du have den seneste version af Windows XP installeret . At tjekke for opdateringer , skal du åbne Security Center nytte ( i Kontrolpanel) og sørg for at " Automatiske Opdateringer "er slået " på . " Hvis det er , så har du de nyeste opdateringer . Hvis ikke , skal de opdateringer begynde at downloade med det samme .
2 .
Gå til Microsofts hotfix anmodningen siden og indtaste nogle grundlæggende oplysninger om computeren . Når færdig, skal du vist et link nederst på siden . Klik på dette link for at starte download .
3 .
Genstart computeren. Den Hotfix bør træde i kraft umiddelbart efter, at computeren starter op igen.

gode råd og advarsler


  • Hvis din computer er stadig udskriver langsomt , kan du have en ud- af -date driver eller en komplet printer spooler . Prøv fejlfinding din printer management software til rette op på disse spørgsmål .


  • Previous:hvordan man kan kopiere til og fra en memory stick Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change