hvordan man kan lave ’ tidligere fan fiasko " på en computer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-09-28

En af de mest almindelige årsager til edb-problemer er system overophedning , så du ønsker at se for problemer med computerens ventilator . Indersiden af computeren indeholder en ventilator , hvis job det er at holde de elektroniske komponenter på den rigtige temperatur, og hvis det blæser ikke fungerer korrekt , kan din PC være i fare . Hvis du ser en meddelelse på din computer , der læser , " tidligere fan fiasko , "det er en indikation af, at der var et problem med blæseren på et tidspunkt . For at undgå skade på din computer , skal du vurdere tilstanden af denne fan så hurtigt som muligt .

Du skal bruge:
Computer
. Lille skruetrækker sæt .
Trykluft .


1 .
Luk computeren ned og fjerne netledningen fra bagsiden af enheden . Skru de skruer på bagsiden af computeren sag .
2 .
Find sagens udløserhåndtaget og bruge det til at løsne og fjerne tilfælde dække . Hvis du har et tårn-type computer , bør denne sag udløserhåndtag være på den side . Hvis din pc er en desktop -design , bør sagen-udløserhåndtag være på toppen af enheden .
3 .
Kig ind i computeren for en opbygning af støv og fnug , især omkring strømforsyningen og køling ventilator . Støv og snavs fra rummet kan blive suget ind i computeren via strømforsyningen , så sørg for at tjekke dette område for akkumuleret støv og fnug .
4 .
Tjek blæseren for at sikre Det er ikke blokeres på nogen måde. Se også ventilationshullerne for at sikre, at de ikke er blokeret . Ventilationshullerne er på siderne af computerens kabinet , afhængigt af modellen , kan der være yderligere ventilationshullerne på forsiden og bagsiden af computeren som godt .
5 .
Spray trykluft inde i computeren , især omkring de områder, hvor du ser nogen støv . Spray lufthullerne og blæseren til at sikre, at de er fri for snavs . Når du sprøjte fan , bør den bevæge sig frit .

gode råd og advarsler


  • Giv den komprimerede luft et par test sprøjtemidler for at aflade evt akkumulerede fugt , før du begynder sprøjtning inde i kabinettet .


  • Previous:hvordan man kan fortælle om din computers harddisk har haft det Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change