hvordan man kan opkræve en dell mini batteri uden

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-09-13

En Dell Mini netbook er en lille og meget bærbar laptop . Den kompakte størrelse gør det til en god kandidat til rejser eller simpelthen at bruge omkring huset . Udendørs aficionados kan få mest computing livet ud af en Dell Mini ved at finde en måde at oplade batteriet udenfor. En metode virker , når du er tæt en bygning , mens den anden kan bruges til mere fjerntliggende udendørs locales

Du skal bruge: .
Forlængerkabel
Solar laptop oplader .
Dell Mini strømforsyningen .


1 .
Sæt en forlængerledning i en ledig stikkontakt . Kør forlængerledningen , hvor du er udenfor . Mange hjem har også ydre afsætningsmuligheder . Brug en forlængerledning , der er designet til udendørs brug . Sæt Dell Mini strømforsyningen til forlængerledningen til at oplade batteriet .
2 .
Køb en bærbar sol oplader . Solar opladere er tilgængelige fra flere forskellige producenter, og kan komme i form af en rulle eller være indbygget i en sag , der lukker op for rejser . Afhængigt af oplader , kan du også nødt til at købe en Dell Mini strømforsyning . Nogle opladere arbejde med en Dell Mini cigarettænder adapter , der er designet til at sætte ind i en bilens strømstikket .
3 .
Placer sol laptop oplader i en solrig placering . Åbne op tilfældet, hvis opladeren er i en og rulle det ud lejlighed eller udfolde det at afsløre alle de solceller .
4 .
Slut Dell Mini strømforsyningen til strømstikket på sol oplader . Tilslut den anden ende til netbook . Adapteren vil regulere afgiften kommer fra sol- panel og genoplade batteriet i Dell Mini .

gode råd og advarsler


 • Solar opladere tilbyde mindre strøm end en stikkontakt . De kan bruges til at forlænge batteriets levetid en Dell Mini eller for at genoplade batteriet, hvis netbook er slukket .
 • Nogle sol bærbare opladere er relativt tunge . Tag vægten i betragtning, hvis du vil være backpacking eller på anden måde udøver den på din person .


 • Previous:Hvordan kan jeg tilføje filer til roden af USB-flashdrev ? Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change