hvordan man kan sætte videoen på et flash- drev

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-09-30

Flash-drev er bærbare lagringsenheder som kan rumme store mængder information . De varierer i hukommelsen størrelse , der spænder lige fra 512 til 16 GB og meget mere, hvilket gør dem ideelle til at gemme videoer . Flash -drev er cross- platform enheder og støtte alle video -format, så hvis du har en video, som du ikke ønsker at tabe, hvis der sker noget med din computer , kan du nemt overføre det til din flash -drev

Du skal bruge: .
Eksterne Computerskærm .


1 .
Sæt din flash drev i en ledig USB -port på computeren .
2 .
Dobbeltklik på " Denne computer " på skrivebordet for at starte Windows Explorer, hvis du bruger en Windows- operativsystem . Du bør se din flash -drev ikon opført som en bærbar harddisk . For Mac -brugere , er flash- drevets ikon på skrivebordet .
3 .
Dobbeltklik på flashdrevet ikonet for at starte den . Find din video fil fra den mappe eller placering , du har det på din computer, og træk den ind i flash -drev vinduet . En status viser skrider i upload . Alternativt , højreklik på den video fil og klik på " Kopier . " Højreklik et sted på flashdrevet vinduet og klik på " Indsæt " for at uploade video på din flash -drev . Sørg videoen ikke er større end din flash -drev 's plads i hukommelsen.
4 .

Luk flashdrevet vindue, når du er færdig med at uploade din video , og klik på " Sikker fjernelse af hardware "-ikonet på proceslinjen ved siden af uret , hvis du bruger Windows . På den nye hardware vindue , der åbnes, klik på din flash -drev , og Klik på " Stop ". Når du bliver bedt , tag din flash -drev fra computeren . Hvis du bruger en Mac , sikkert fjerne din flash -drev ved at højreklikke på ikonet på skrivebordet og klikke på " Skub ud ". Når ikonet forsvinder fra skrivebordet , skal du afmontere flashdrevet fra computeren .


Previous:hvordan man kan konvertere en bærbar computer til flere skærme Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change