hvordan man kan spille en reel spiller fil på en U3

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-09-02

U3 system, du vil se annonceres på mange flash- drev er et program installeret på flashdrevet , så du kan være i stand til at arbejde med programmer direkte fra din flash-drev . Selv om mange flash- drev foretaget forud for indførelsen af U3 systemet kan stadig køre nogle programmer , de fleste af den tid, det ville kræve en form for tweaking til stævningen , der ofte kan være ulovligt . Men nu , kan du installere , gemme og køre applikationer såsom Real Player , let og lovligt
1 .
Sæt din U3 smart drev i en USB- port på computeren . Vent til computeren at genkende din harddisk , som ikke bør tage mere end et par sekunder . Den Launchpad bør poppe op automatisk . Hvis det ikke er tilfældet, bør du klikke på det lille U3 ikon nederst til højre på proceslinjen , og Startvindue åben.
2 .
Klik på " Explore Drive " øverst til højre af Launchpad . Dette vil åbne op for dit drev mappe . Find den videofil, du ønsker at spille . Højre -klik på filen. I højre-klik menu , der popper op , skal du holde musen over " Åbn med " menupunkt . En menu vises med en liste , hvis programmer til rådighed til at åbne filen .
3 .
Find Real Player i " Open Med " program listen og klik på det . Hvis du ikke kan se Real Player navn eller ikon , klik på " Vælg Program " i bunden af " Åbn med " menuen . I det vindue , der vises , vælg Real Player på listen over programmer der er installeret på din computer , og klik derefter på " OK " nederst i vinduet . Hvis du har Real Player installeret direkte på din U3 smart drev , kan du nødt til at gennemse filerne på din harddisk ved at klikke på " Browse " knappen i " Vælg Program " vinduet .

Tips og advarsler


  • Du kan indstille specifikke typer af filer til at åbne med det samme program hver gang . Gør dette ved at klikke på " Egenskaber " menupunktet i bunden af højre-klik menu . Du vil se ordene " åbner med "efterfulgt af det program, der er indstillet til at åbne denne type fil . Klik på "Skift " knappen lige ved siden af det , og vælge det ønskede program før du klikker på " OK . "


  • Previous:hvordan du foretager fejlfinding Altec Lansing 2,1 højttalere Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change