hvordan man kan tilføje hukommelse til en Alienware bærbar

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-09-18

Placeringen af hukommelsen bugter på din Alienware laptop varierer afhængigt af modellen . Opgradering af hukommelsen er den billigste måde at øge computerens ydeevne . Random Access Memory ( RAM ) er en midlertidig lagringsenhed , som computeren bruger til at køre styresystemet og alle programmer, du bruger . Mere hukommelse i din bærbare computer betyder hurtigere applikationers ydeevne , bedre gameplay og lettere multitasking

Du skal bruge: .
ESD ( statisk elektricitet ) eller anti-statisk rem
. Stjerneskruetrækker .


1 .
Luk computeren ned. Fjern alle kabler og perifere enheder fra computeren , inklusive pc -kort .
2 .
Tag batteriet ud.
3 .
Placer computeren på hovedet ned på et håndklæde til at beskytte den bærbare computer dækker fra at modtage ridser under installationen .
4 .
Sæt ESD stroppen , før du åbner computeren . Læs den ESD producentens anvisninger for den specifikke strop . Trådløs ESD stropper bør iførte 15 minutter før du arbejder med edb-udstyr .
5 .
Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne eventuelle skruer , der holder den hukommelse bugten dækslet på plads .
6 .
Sæt hukommelsesmodulet af tilpasse hak i bunden af modulet med overliggeren i stikket . Placer modulet ind i stikket på en 45- graders vinkel . Med modulet sidder korrekt i soklen , forsigtigt, men fast skub modulet ind og nedad, indtil du hører den klikker på plads .
7 .
Sæt dækslet , tilslut alle ledninger og eksterne enheder og pc -kort , og tænd for computeren .

gode råd og advarsler


  • User 's Manual , der fulgte med din bærbare computer har alle de nødvendige oplysninger til at udføre en hukommelse installere . Hvis du har mistet User 's Manual du kan klikke på linket i afsnittet Ressourcer og blive taget til Alienware Support log -in-området . Du skal først oprette en konto for at få adgang til alle Alienware 's tjenester .


  • Previous:fordelene ved storskærms- skærme Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change