hvordan man kan udføre fejlfinding på en Hewlett Packard Deskjet 810c printer

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-09-10

Hewlett Packard printere er populært valg for både private brugere og virksomheder , og desktop printere ligesom Deskjet 810C give økonomisk udskrivning løsninger til både private brugere og kontorfolk . Mens det meste af tiden disse printere vil virke efter hensigten , er det vigtigt for printer ejere til at vide, hvordan man kan løse fælles problemer , når de opstår . Fra papir feed spørgsmål på problemer med udskriftskvaliteten , vel vidende, hvordan disse betingelser kan spare dig penge på udgifter til reparation

Du skal bruge:
Printer .
Vatpinde .
Isopropylalkohol .
Papir .


1 .
Kontrollér papiret , hvis din Deskjet 810C oplever ofte papirstop . Mange gange denne model printer forsøger at trække mere end ét ark papir ad gangen , og der næsten altid resulterer i en jam . Ofte er årsag til denne adfærd er så simpelt som fugt i papiret-at opbevare ekstra papir i en uopvarmet rum eller kælder kan forårsage papiret til at bevare fugten
2
Træk papiret . ud af bakken og blæseren det grundigt . Dette vil bidrage til at fjerne et problem med papiret klistrer sammen. Tag halvdelen af papiret og sæt det til side , og derefter sætte den anden halvdel af papiret i bakken . Hvis skuffen overfyldes, kan også føre til problemer med papirindføring .
3 .
Kontroller papirindføring guider og sørg for at de er justeret korrekt . Kontroller, at papirstyrene sidder helt op imod papiret uden at hindre pickup af papiret . Se papiret, når det bevæger sig fra bakken for at sikre, at printeren er at tage det op rent .
4 .
Åbn det øverste af printeren og vente i blækpatronerne for at flytte til centrum . Løft tonerkassetten og træk patronen fremad . Træk patronen ud af printeren .
5 .
Vend patronen over og kigge efter friske eller tørrede blæk . Dip en vatpind med isopropylalkohol og forsigtigt tørre væk blæk, papir støv og snavs . Tillad patronen tørre helt , så læg det tilbage i printeren .


Previous:hvordan kan du vide, hvis du har brug for at opgradere en processor ? Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change