hvordan man kan udføre fejlfinding på en kanon printer S330

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-09-03

Canon har længe været en vigtig aktør i verden af printere og kontorudstyr , og printerne virksomheden gør er meget udbredt i både boliger og kontorer . Med den rette pleje og vedligeholdelse printere som Canon S330 kan give mange års problemfri gratis tjeneste , men det er vigtigt for computer ejere til at vide hvad man skal gøre , når noget går galt . Følg disse trin for at løse eventuelle problemer med dit Canon S330

Du skal bruge: .
Computer
Printer.
Papir .
Vatpinde .
Isopropylalkohol .


1 .
Kig på lysene på forsiden af printeren . Hvis strømindikatoren blinker orange tre gange i træk , der er en indikation af et papirstop .
2 .
Fjern papiret fra bakken , og trække eventuelt papir , der er blevet trukket halvvejs ind i printeren . Hvis printeren trækker mere end ét stykke papir på et tidspunkt kan det være en indikation af, at fugt har akkumuleret i papir .
3 .
Luft papiret grundigt for at fjerne overskydende fugt , der kan stadig være til stede . Hvis du har yderligere papir til rådighed , kan du prøve belastning, i bakken . Fyld ikke bakke mere end halvvejs , før du sørge for , at papiret er fodring korrekt .
4 .
Sørg for papirstyrene er justeret korrekt . Hvis guiderne ikke er tæt mod papiret , vil det ikke korrekt .
5 .
Åbn dækslet af printeren og vent til patronerne til at flytte til centrum . Træk kassetten frem og løft den op . Vend kassetten på hovedet og kigge efter eventuelle papirstøv eller tørrede blæk .
6 .
Dyp en vatpind i nogle varmt vand eller isopropylalkohol . Svaber i bunden af blækpatronen , indtil alle blæk , papir støv og snavs er fjernet . Placer blækpatronen tilbage i printeren .


Previous:hvordan man kan kontrollere et batteri på en dell 8100 Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change