hvordan man kan vise en Lenovo ThinkPad på tv

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-09-25

Lenovo Thinkpad lpatop computere er udstyret med en bred vifte af tilslutninger til at tilslutte audio-video- udstyr , herunder et tv . Den type kabel til brug vil afhænge af , hvilken type tv . Hvis et digitalt tv er tilgængeligt for forbindelsen , en High Definition Multimedia Interface ( HDMI ) -kabel vil give den bedste video kvalitet . For ældre tv- apparater , er Lenovo Thinkpad udstyret med en fire-bens S-videoforbindelse . Enten kabel forbinder i mindre end et minut
1 .
Se bag på tv'et at afgøre, hvilke indgangsstik er til rådighed. En seks-sidet HDMI-stik indeholder 19 huller arrangeret i tre rækker . En rund S-video -stik indeholder fire huller . Begge typer bør mærkes .
2 .
Tilslut et HDMI- kabel til Thinkpad og tv'et ved at sætte stikket i hver ende lige ind i stikket med den brede ende vendte opad . Tilslut et S-video- kablet ved at tilpasse de tre hak omkring stikket med åbningerne på donkraften og skubbe lige i.
3 .
Tænd Thinkpad og klik på " Start " knappen i nederste venstre hjørne , og dobbeltklik derefter på " Kontrolpanel ".
4 .
Dobbeltklik på " Skærm "fra listen af muligheder , skal du klikke på fanen "Indstillinger" øverst i vinduet og klikke på " Avanceret " knappen nederst til højre hjørne af vinduet .

5 .
Klik på " Monitor "-fanen og indstil videoopløsning til mindst 640 x 480 med 16 farver . Brug en højere indstilling , hvis forbindelse til en high- definition TV . Klik på " Anvend " og derefter " OK "for at fuldføre indstillingerne for tv'et forbindelsen , og tænd derefter for tv'et.

gode råd og advarsler


 • Tilslut en ekstern sæt med egen strømforsyning højttalerne til Thinkpad 's hovedtelefonstik for overlegen lyd via indbyggede højttalere .
 • S -videoforbindelse leverancer billede alene. Indbygget eller eksterne højttalere skal anvendes sammen med Thinkpad til lyd .


 • Previous:hvordan man kan tilslutte flere vga skærme Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change