hvordan man laver en gammel bærbar computer til en internet- apparat

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-09-23

Hvis du har en bærbar computer , der er begyndt at vise sin alder og har svært ved at køre nuværende produktivitet og grafik software , kan det være tid til at gøre din computer til en bærbar Internet apparat . Som internettet apparater kun fokusere på konnektivitet til Internet og andre simple applikationer , dreje en gammel computer til en Linux -baseret internet- apparat kan gøre en gang langsom computer hurtig nok til at surfe på internettet igen. Du kan bruge din Internet apparatet for at få adgang opskrifter i køkkenet , tv skemaer i stuen og din e-mails overalt i huset .

Du skal bruge:
Bærbar computer
. Linux-distribution .
Trådløs internetforbindelse .


1 .
Find et nyt operativsystem . Gamle bærbare kører Microsoft Windows kan konverteres til hurtigere internet apparater ved at installere en Linux- distribution . De fleste distributioner af Linux er gratis og open source, hvilket betyder, at de kan hentes uden beregning . Nogle typer , såsom Slackware Linux , giver relativt lidt i vejen for grafisk på skærmen for at hjælpe dig med installationen , mens andre , såsom Ubuntu Linux , tilbyde kommerciel support , der kan måle sig med større operativsystemer. Linux kræver mindre hukommelse end Windows , så du kan forvente hurtigere ydeevne , selv fra en ældre bærbar .
2 .
Installer Linux . Hvis du har overført de vigtige indholdet af din bærbare computer til en ny computer eller en ekstern harddisk , kan du formatere drevet og installere Linux fra en installations-cd . Hvis du foretrækker at holde Windows installeret på den bærbare computer , bare i tilfælde af at du har brug for det , kan du også gå om partitionering din harddisk , som giver Windows til at opholde sig på sin egen sektion af drevet , mens Linux kører særskilt på egen del af drev . Et program som Symantec 's Partition Magic kan bruges til at opdele din harddisk . Hvis du ikke er fortrolig partitionering din harddisk , kan du installere Wubi , en fordeling af Ubuntu Linux , der installerer side -by-side på samme partition som Windows . Denne fordeling giver dig mulighed for at holde Windows på plads og tilbyder ydeevne svarende til en standard installation , mangler lidt langsommere harddisk adgang .
3 .
Installer software . Når du har Linux installeret på din computer , kan du begynde at installere software. For en Internet apparat , er det vigtigste at finde en hurtig webbrowser . Firefox er den dominerende browser til Linux computere , men Opera og chrom også mulighed for hurtig søgning på internettet. For beskeder i Google Talk , er AIM , MSN og Yahoo , den universelle Pidgin klienten meget populære . Derudover , selvom din Linux Internet apparatet vil blive brugt primært på nettet , skal du muligvis åbne tekstbehandling og regneark dokumenter på lejlighed . OpenOffice. org giver kompatibilitet med Microsoft Office og kan holde dig tilsluttet , når du bruger din Internet apparatet .


Previous:hvordan man beregner pc strømforsyning størrelser Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change