hvordan man laver en infrarød spil kamera

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-09-25

Making en infrarød ( IR ) vildt kamera ændrer den måde, du ser og vil underholde og måske endda skræmme dine online modstandere , når de ser det . Den procedure kræver at ændre den måde et webcam ser lys , men ikke indebærer ændring af kredsløb eller tilføje nogen form for elektroniske komponenter . Webkameraet , der omdannes til et infrarødt vildt kamera vil fortsætte med at arbejde med alle spil, som du har brugt det med tidligere-først nu det billede, der sendes , vil blive infrarød

Du skal bruge:
blød klud . .
USB webcam .
Phillips-head guldsmedens skruetrækker .
Flade-head guldsmedens skruetrækker .


1 .
Fjern USB webcam 's USB-stik fra USB -porten på computeren . Læg en blød klud ned på et bord . Sæt USB- webcam ned på et bord . Fjern skruerne fra hele huset med Philllips-head guldsmedens skruetrækker .
2 .
Indsæt flad-head guldsmedens skruetrækker i sømmen mellem for-og bagsiden tilfælde af USB webcam . Vrikke de to sager fra hinanden ved hjælp af faste hoved guldsmedens skruetrækker . Adskil fronten sag fra bagsiden sagen og sætte dem begge ned på en blød klud .
3 .
Skru linsen låseringen forfra sagen . Sæt objektivet låseringen ned . Skru linse elementerne fra indersiden af den forreste sagen og sætte det ned på en blød klud med billedsiden nedad .
4 .
Tag den infrarøde filter , der blokerer infrarødt lys ind i USB- webcam , der er på bunden af linse elementerne : fjern skruerne i IR -filter på objektivet forsamling med Phillips-hoved guldsmedens skruetrækker , hvis der er et metal beslag , der dækker IR -filter . Sæt kanten af den faste hovedet guldsmedens skruetrækker under IR -filter og lirke det ud for det er der ingen skruer, der holder det på linse elementerne . Kassér IR -filter .
5 .
Skru linse elementerne tilbage i front sagen . Skru linsen låseringen tilbage på objektivet. Saml USB webcam . Tilslutte USB -stik på USB webcam til en USB -port på computeren . Spil et onlinespil.

gode råd og advarsler


 • Blæs indersiden af for-og bagside sagen og begge sider af linsen forsamling med komprimeret luft til at fjerne eventuelle støv inden genmonteringen USB webcam
 • Du bliver nødt til at vende processen, hvis du ønsker webcam spillet kameraet igen skyde normal video .


 • Previous:hvordan man kan komprimere en sd -kort Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change