hvordan man programmerer en logitech LX8 trådløs mus

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-09-04

Med alle de ledninger , der kører i og ud af din computer, som den er rart at have en enhed , der ikke tilføjer en anden ledning til dit system . Logitech LX8 Wireless Mouse giver dig mulighed for at frigøre noget plads bag computeren . Musen har en USB- enhed , der tilsluttes en ledig USB- port , så du behøver ikke at slutte den til enhver Bluetooth indhold på din computer . Men hvis du ønsker at justere nogle af de forskellige knapper på musen skal du redigere funktioner på din computer

Du skal bruge: .
Driver installationsCD .


1 .
Sæt USB- adapter fra den trådløse mus i enhver ledig USB- port på computeren .
2 .
Indsæt driveren installations-cd'en i computeren og i et øjeblik føreren installationsguiden belastninger . Følg korte sæt beder indtil installationen er færdig .
3 .
Klik på " Start " knappen efterfulgt af " Control Panel ". Når i vinduet Kontrolpanel vælg " Mouse " ( " Mus og tastaturer " i ældre versioner af Windows ) . Dette åbner et vindue , der styrer dine tilsluttet mus .
4 .
Vælg musen indstilling. Her kan du vælge de forskellige knapper på dit trådløse mus og beslutter, hvad der hver skal have .
5 .
Klik på " Anvend " og programmeringen til din LX8 Wireless Mouse er færdig . Hvis du nogensinde ønsker at justere programmeringen du kan vende tilbage til denne anvendelse i Kontrolpanel


Previous:hvordan man kan ændre en processor fan i en Toshiba A55 Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change