hvordan man wire LCD-skærme

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-09-28

LCD-skærme har for det meste erstattet de ældre CRT-skærm design i hjem og kontorer rundt om i verden . De giver skarpere billeder i en mindre plads . Deres fladskærme gør dem bedre egnet til video -afspilning , og widescreen opførelse af de fleste LCD- modeller giver dem en vis overlapning med TV funktionalitet . Desuden er LCD- skærme mindre tilbøjelige til at den grafiske artefakter og forvrængninger fælles med ældre analoge CRT -skærme . Men i modsætning til analoge skærme , har LCD- skærme flere muligheder for ledningsføring dem med din computer . Der er nogle overvejelser ledninger LCD -skærme , der kan påvirke en computer setup

Du skal bruge: .
Computer
LCD -skærme .
Monitor kabler.


1 .
Kig på grafikkortet porte på bagsiden af din computer . Afhængig af modellen af dit skærmkort , kan du se en eller flere varierede grafisk udgange til skærm tilslutninger .
to .
identificere den nøjagtige type af havne til rådighed på din computer . De fleste grafikkort tilbyder en VGA- skærm udgang , som er kompatibel med ældre analoge CRT-skærm -design . Nyere grafikkort understøtter også DVI -porte og andre tilslutninger til en bred vifte af grafiske anordninger .
3 .
Undersøgelse videoen porte på din LCD-skærme . Alle LCD -skærme vil sandsynligvis have en DVI -port . Men nogle støtter også VGA- tilslutning for at gøre dem forenelige med ældre grafikkort . DVI- porte giver større videokvalitet og mindre chance for video forvrængning eller andre problemer .
4 .
Sammenlign porte på din LCD-skærme til portene tilgængelige på dit grafikkort . Hvis du er ledninger bare en LCD- skærm til computeren , skal du kontrollere den samme type port er tilgængelig på skærmen og grafikkortet . Hvis du tilslutter mere end en LCD skærm , er et kompromis ofte nødvendig. De fleste forbrugere grafikkort kun har én DVI -udgang . Således et af dine LCD-skærme vil sandsynligvis kræve VGA-porten .
5 .
anskaffe et nyt grafikkort , hvis kortet ikke understøtter en ordentlig forbindelse til din LCD-skærm , eller hvis du ønsker digitale tilslutninger via DVI til alle skærme du har tilsluttet.
6 .
Beslut , der overvåger vil kræve den bedste video kvalitet , hvis ledninger flere skærme til et kort med kun én DVI -port .
7 .
Vedhæft et DVI -kabel mellem en af de skærme og skærmkort . Skru venstre og højre side af begge ender af skærmkablet i porten for at sikre forbindelsen . Hvis ledningsføring en ekstra LCD- skærm til computeren , lægger på samme måde ved hjælp af et VGA- kabel , hvis det er nødvendigt .


Previous:computer processorhastighed vs ram Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change